Home » Aktuální téma, Silniční cyklistika, Týmy & závodníci, Závody

Czech Cycling Tour vyhrál Stanislav Kozubek

Submitted by on Úterý, 12 Červenec 2011No Comment
Czech Cycling Tour vyhrál Stanislav Kozubek

Druhý ročník etapového závodu Czech Cycling Tour byl součástí evropského kalendáře UCI kategorie 2.2. Na startu se objevilo 185 jezdců z 18 zemí. Celkově zvítězil Stanislav Kozubek  /PSK Whirlpool – Author/.

Výsledky jednotlivých etap naleznete na www.cyclingnews.com

Do závěrečné etapy v okolí Olomouce vykročili všichni naši jezdci soustředěně pravou nohou. Toto jim zajisté pomohlo vyvarovat se opakovaným pádům a tak jediným jezdcem, kterého opakovaně postihl pád byl Jan Klabouch, který pro svou únavu a tím zvýšenou nepozornost zavadil o zrcátko doprovodného vozu a poroučel se k zemi. Vyvázl s odřeninami. Do cíle dorazilo celkem 106 závodníků z celkově startujících 185.  Naše barvy hájili více či méně úspěšní jezdci: Daniel Vejmělka, Sergey Fuchs, Ondřej Vobora, Michal Kesl.

Tomáš Radolf zajišťoval pitný režim pro naše jezdce i v záverečné etapě. Pro technické potíže vynecháme z hodnocení Novotného a pro smolné pády Klaboucha. Jejich výkony ovlivnila fortuna a tak se budeme těšit, že ji snad otočí ve svůj prospěch již ve středu kdy tým startuje na Giantliga Plzeň a Klabouch za vodiči v Norimbergu. Celkově tým podrželi právě Vejmělka a Fuchs a proto můžeme konstatovat , že jsme nezklamali.
Umístění našich jezdců v závěrečné IV. etapě ČCT 2011 : 27.místo Michal Kesl , 39 – Sergey Fuchs (oba hl.pole), 79 – Daniel Vejmělka , 81 – Ondřej Vobora (oba -4,24min.)

GO! NUTRIXXION TEAM

Comments are closed.