Home » Foto, Týmy & závodníci, Za jízdy

Srpen v cyklistické Slavii

Submitted by on Pondělí, 2 Září 20242 Comments
Srpen v cyklistické  Slavii

Srpen se v cyklistické Slavii nesl zejména v účasti na závodech seriálu L´étape. V srpnu jsme se zúčastnili dvou a pokaždé to stačilo na umístění v top ten kategorie. 17.8. horská etapa v Prachaticích přinesla 7. místo Pavlu Jelínkovi v kategorii M3 a o týden později v Bratislavě jen v kategorii M4, dosáhl stejného umístění Karel Kopr. Celkový přehled našich výsledků naleznete jako vždy níže a nyní již malá ochutnávka toho co nás čeká v září. Zářijové úterky jsou vyhrazeny závodu Giant liga Plzeň, s tímto seriálem si jen na okamžik odskočíme do Hradce Králové VC Ráfkarna. Den před kritériem v Hradci se jede tradiční závod Road cupu Tour de Zeleňák, poté nás čeká závod Klikovy vrchy v okolí Křivoklátu. Těšit se můžeme i na další pokračování ČP v MTB maratonu, kde v kategorii M50 máme vedoucího závodníka Karla Šímu. Děkujeme za podporu a držte nám palce i v září.

4.8. Road Classic Klínovec – Jakub Machát 22. místo absolutního pořadí.

11.8. JAL kritérium Hradiště Písek – Karel Kopr 6. místo kat.MD

17.8. L´étape Czech Republic Prachatice – Pavel Jelínek 7. místo M3,16. místo Jan Marek M1, 23. místo Jakub Machát M1, 24. místo Karel Kopr M4.

25.8. L´étape Slovakia Bratislava – Karel Kopr 7. místo M4.

27.8. Giant liga Plzeň – Karel Kopr 5. místo kategorie Masters.

2 Comments »

  • Fuktsade macbook said:

    Å lese ditt essay var en sann glede for meg. Du var svært vellykket i å klargjøre emnet, og din skrivestil er både interessant og lett å forstå. Prinsippene var mye lettere å forstå etter å ha lest eksemplene du ga. Din ekspertise er sterkt verdsatt.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.