Home » Foto, MTB, Trénink, Týmy & závodníci, Za jízdy, Závody

Profesionální biker Kristian Hynek rozváží polévky zaměstnancům odběrových míst v rámci tréninku

Submitted by on Neděle, 29 Březen 20202 Comments
Profesionální biker Kristian Hynek rozváží polévky zaměstnancům odběrových míst v rámci tréninku

V současné situaci pomáhá každý, kdo může, a nejinak je tomu i u sportovců. V rámci akce „Jedeme k těm, kteří jedou dál“ vyzývá Bageterie Boulevard spolu s Kristianem Hynkem, cyklistickým vicemistrem světa a mistrem Evropy v MTB maratonu, ostatní cyklisty – ať už profesionály nebo amatéry, aby neházeli kolo do sklepa, ale posílili pohybem svůj organismus a zároveň využili svou energii k pomoci ostatním. Mohou se zapojit do tréninkového plánu B pro těžké dny a začít rozvážet teplé polévky zdarma těm, kteří nemají čas a mnohdy ani sílu si pro ně dojít – pracovníkům odběrových míst, kteří pomáhají v boji s koronavirem. 

Pro řadu profesionálních sportovců sezóna skončila, stejně jako pro Kristiana Hynka, vicemistra světa a mistra Evropy v maratonu horských kol. Ještě před 14 dny se připravoval v Jihoafrické republice na svůj poslední profesionální start v prestižním cyklistickém závodě Cape Epic, který je někdy nazýván jako Tour de France horských kol. Ten byl ovšem zrušen a Kristian se vrátil do ČR.

Nechtělo se mu ale jen sedět doma a čekat, až se uklidní situace a on se bude moci připravovat na závody, a rozhodl se proto spolu s Bageterií Boulevard zorganizovat výzvu, která má lidem dopřát pohyb a zároveň pomoci těm, kteří sami pomáhají dalším. „V prevenci proti jakýmkoli nemocem hraje významnou roli zdravý a silný organismus, proto je i během karantény důležitý pohyb. Chtěl bych tak vyzvat všechny cyklisty, kteří se stále vydávají na cesty, aby se zapojili do naší výzvy a během tréninku udělali i dobrou věc. Každý, kdo má chuť, se může v rámci svého tréninku zapojit a dovézt na kole teplé polévky pracovníkům odběrových míst. Jedná se o odborníky, kterým nemůžeme pomoci s jejich prací, ale můžeme jim ji co nejvíce usnadnit, když přes jejich nasazení nemají mnohdy čas ani sílu udělat tak obyčejnou věc, jako si zajít pro oběd,“ říká český biker Kristian Hynek.

Kristian spolu s dalšími dobrovolníky rozváží polévky do Ústřední vojenské nemocnice a Thomayerovy nemocnice v Praze. Každý den budou podle zájmu dobrovolníků přibývat další obsloužená odběrová místa všude po republice. Do akce „Jedeme k těm, kteří jedou dál“ se může zapojit každý, kdo má čas a chuť pomáhat. Stačí napsat na email planb@bb.cz, kde si dobrovolník dohodne pobočku Bageterie Boulevard, na které polévky vyzvedne, a také odběrové místo, kam je zaveze. Polévky dostane přichystané ve speciálním termo batohu, díky kterému dorazí ke zdravotníkům teplé.

Zdroj a foto: TZ BB

 

2 Comments »

  • Le juegosu culito de Tabasco said:

    What’s Happenihg i’m new to this, I stumbled upon this I havve found It
    positively useful annd itt has helpped mme out loads. I amm hooping
    to cohtribute & hdlp ther users lijke itts heelped
    me. Goood job.

  • Collage food masturbation said:

    Hey! Someone iin myy Facebook group shared this
    site with uss soo I came to give itt a look. I’m definitely lovinng the information. I’m book-marking and willl be twweeting this tto my followers!
    Fanastic bblog annd great design.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.