Home » Foto, Týmy & závodníci, Za jízdy, Závody

Favorit Brno U23 – na mistrovství republiky s optimismem, ale bez Sekaniny

Submitted by on Úterý, 25 Červen 2019No Comment
Favorit Brno U23 – na mistrovství republiky s optimismem, ale bez Sekaniny

Cyklisty Favoritu Brno čeká od čtvrtka do neděle velký vrchol sezóny v podobě společného mistrovství republiky se Slováky, které hostí Trnava. A šéftrenér František Trkal věří, že se jeho svěřenci poperou o co nejlepší výsledky.
„Nechci dělat konkrétní prognózy, protože mistrovské závody jsou vždy loterie, ale věřím, že v silách kluků je zajet slušné výsledky,“ řekl šéftrenér.
Se svými svěřenci v uplynulých dnech absolvoval dvoudenní soustředění. „Šlo spíš o to, aby se kluci naladili na správnou vlnu. Atmosféra v týmu je super, všichni jsou správně nažhaveni. Sezóna nám zatím vychází dobře, mladí závodníci se dobře zapracovali, ale teď nás čeká velký vrchol,“ uvedl František Trkal.
Před mistrovstvím republiky postihla Favorit velká ztráta, protože nemůže startovat jeden ze zkušených borců Adam Sekanina, který má boreliózu. „Je to velká ztráta. Měl jet časovku i závod jednotlivců, ale nedá se nic dělat. Mrzí to Adama i nás,“ litoval šéftrenér.
Ve čtvrtek pojedou časovku kategorie U23 Rotter, Šorm a Šimek. V sobotu se tito tři postaví i na start silničního závodu U23, který se letos pojede nově odděleně od elity. K nim se přidají Procházka, Voneš, Kmínek a Kulhánek. Do nedělního závodu mužské elity nastoupí Hampl.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.