Home » Aktuální téma, Foto, MTB, Pozvánky k závodění, Technika & Recenze, Týmy & závodníci, Závody

Cyklistickou sezónu zahájí veletrh FOR BIKES 2023

Submitted by on Pondělí, 20 Březen 2023No Comment
Cyklistickou sezónu zahájí veletrh FOR BIKES 2023

Veletrh cyklistiky FOR BIKES bude už potřinácté unikátní přehlídkou luxusních modelů kol i kompletního cyklo sortimentu tuzemských a zahraničních značek. Ve dnech 24. až 26. března přinese v PVA EXPO PRAHA také bohatý doprovodný program pro celou rodinu či prestižní závody profesionálů i cyklistických nadšenců.

Ve čtyřech halách letňanského výstaviště čekají na návštěvníky cyklistického veletrhu FOR BIKES výhodné nákupy kompletního cyklo sortimentu, novinky a trendy oboru i program šitý na míru jak profesionálům, tak amatérským jezdcům. Na 13. ročníku akce budou zastoupeny značky MERIDA, GIANT, MMR, RIDLEY, BIANCHI, EDDY MERCKX, ISAAK, WILIER, ROCKRIDER, SCOTT, KTM, BERGAMONT, ROCKY MOUNTAIN, BOLD, SILVERBACK, YEDOO, CUBE, ROCK MACHINE, FOKUS, CTM, BMC, BBF, DAHON, BOTTECCHIA, VIVA, COLUMBUS, PANTHER, CHECKER PIG, CANNONDALE, GT, SRAM, SUPERIOIR, FRAPPÉ, WOOM a další.

Na letňanském výstavišti uvidí návštěvníci nejen modely kol od tuzemských i zahraničních značek, ale také mnoho osobností nejen z cyklistického světa. Do PVA EXPO PRAHA zavítají například ambasador veletrhu Jiří Ježek, Jan Valenta, Ján Svorada, Jan Pirk, Petr Marek, Viktor Zapletal, Tomáš Bábek a na stánek BESIP dorazí legendární moderátor Jan Rosák.

Testovací jízdy i adrenalin

Chybět nebude ani tradiční nabitý doprovodný program. V Hale 8 s programem SAZKA ACTION SPORTS ZONE bude připravena velká zóna Hot Wheels s novou dvojitou minirampou. Tato minirampa bude mít na FOR BIKES svou premiéru. V rampě si budou moci zajezdit i volně příchozí návštěvníci veletrhu. Kola a koloběžky budou zdarma k zapůjčení. V sobotu se v Hot Wheels minirampě bude konat SCOOTSHOP.CZ KICK OF SEASON MINIRAMP JAM na freestyle koloběžkách pod taktovkou vystavovatele Scootshop.cz obchodu. Na své si přijdou i nejmenší. V zóně bude po celou dobu veletrhu připravena zóna plná Hot Wheels hraček. Letošní novinkou bude představení zóny v barvách SAZKY, a to modulárního pumptracku od světového výrobce, firmy Parkitect.

Hala 4 bude zasvěcená testování elektrokol, kde se představí více než 15 značek v rámci specializované E-BIKE haly. K dispozici bude opět oblíbená testovací dráha o délce 2 x 300 metrů s prezentacemi výrobců elektrokol a Depo elektrokol, kde budou mít návštěvníci možnost přímého srovnání novinek na trhu od nejvýznamnějších značek.

V sobotu 25. března se uskuteční tradiční cyklistický závod na horských kolech MTB FOR BIKES 2023. Trať o délce zhruba 45 kilometrů povede z výstaviště do Letňanského lesoparku a zpět. Závodníci mohou soutěžit v sedmi kategoriích, ceny do závodu dodá Decathlon a Endorphin republic.

Na veletrhu nebudou chybět ani soutěže o lákavé ceny, například o poukaz v hodnotě 20 tisíc korun od Adventury nebo o elektrokoloběžku BTXPRO od BLUETOUCH a další zajímavé dárky.

Zveme vás na výstavu For bikes, kde najdete CYKLOŠVEC na stánku Kenda A10 v hale 2 a na testovací dráze v hale 4 můžete otestovat elektrokola Totem a Stevens aj.

Více o veletrhu na www.forbikes.cz.

Comments are closed.