Home » Aktuální téma, Foto, MTB, Silniční cyklistika, Technika & Recenze, Týmy & závodníci

Pozvánka na testování kol a elektrokol 17.4 – 19.4. a na Bike kemp do Českých Budějovic

Submitted by on Sobota, 15 Únor 2020No Comment
Pozvánka na testování kol a elektrokol 17.4 – 19.4. a na Bike kemp do Českých Budějovic

Zveme Vás na testování kol a elektrokol 17.4. až 19.4. Stevens, Galaxy a Totem 2020 do Českých Budějovic na fotbalové hřiště SK Slavia /Koh-i-noor/ u Malého jezu na cyklostezce podél řeky Malše nedaleko prodejny CYKLOŠVEC  v Lidické ul. 179/47. Seznam testovacích kol postupně zde doplňujeme. Zveme vás také s Bikekurzy.cz 18.4. na stejné místo na Bike kemp pro děti i dospělé. Testování pokračuje 24. – 25.4. v Písku u prodejny CYKLOŠVEC, U Hřebčince 2509. 

Občerstvení a iontové nápoje zdarma. Odborně vám poradí a nastaví kola i elektrokola náš zkušený tým prodejců a mechaniků.

Info: prodejna CYKLOŠVEC České Budějovice v Lidické ul. 179/47, email: cbudejovice@cyklosvec.cz, tel.: 733 626 379

Otevírací doba prodejny a servisu: Po – Pá 10 – 18 hod., Sobota 9- 12 hod.  (mapa)

V Písku testujeme 24. – 25.4. u prodejny CYKLOŠVEC, U Hřebčince 2509 navíc kola a elektrokola Orbea a elektrické koloběžky, skútry a vozíky Elektropower a Selvo. 

Současně v sobotu 18.4.2020 vás zveme na:

Bike kemp pro děti i dospělé Č. Budějovice – Kurz techniky správného ovládaní kola v terénu. Pro dospělé i děti od 9 do 16 hod..

– ZÁKLADNÍ 18.4.2019 – zázemí fotbalové hřiště SK Slavia /Koh-i-noor/ u Malého jezu

Naučíme tě se s kolem bavit a hlavně jezdit v terénu. Pro všechny, bez ohledu na typ kola. Se správnou technikou posuneš své limity, pojedeš rychleji, bezpečněji a před prudším sjezdem nebudeš slézat z kola. Ježdění v terénu se pro tebe stane zábavou, ne strachem.

Základní
Na základním kempu se naučíte důležité základy, které většina jezdců SPRÁVNĚ neovládá. Než se vrhnete do těžkých sjezdů, bez těchto dovedností se neobejdete. Např. správné postoje, rozložení těžiště těla, brzdění, průjezd zatáčkami, rovnováha, nadzvedávání obou kol, správné načasování, technika sjezdu, výjezdu a spoustu dalšího. Kemp bude složen z teoretické a praktické části. Po prvním kurzu poznáte ve své jízdě rozdíl. Budete využívat terénní nerovnosti, získáte jistotu a správné návyky a technická pasáž pro Vás bude radost. Vhodné jak pro začátečníky, tak pro pokročilé, kteří se chtějí odnaučit zlozvyky a doladit základy na plno.
Vezměte s sebou i děti, máme pro ně speciální dětský kemp ve stejný čas.

Program
9:00-16:00

Jaké kolo potřebujete? Jakékoliv kolo s plášti do terénu.
Kemp bude pokračovat v dalším termínu na úroveň pro pokročilejší a bude navazovat na základní.
Registrace a další informace na webu www.bikekurzy.cz

 Bike kemp pro děti Č. Budějovice 18.4.2020 Kurz techniky spravného ovládaní kola v terénu.

Jezdí Vaše děti rády na kole? Chcete ať se něco nového naučí nebo ať se zdokonalí v ježdění v terénu? Změňte jejich pohled na cyklistiku. Ukážeme jim, že na kole to nemusí být jen dřina, ale že se dá s kolem parádně bavit. Tohle nebudou výlety kolem řeky. Budeme jezdit v terénu, překonávat překážky, skákat, sjíždět a mnoho dalšího. Pod dohledem závodních instruktorů se naučí spoustu dovedností jak jezdit bezpečně, rychle, zábavně a aby po cestě lesem nemusely slézt z kola před prudším sjezdem nebo překážkou. Pro všechny kluky a holky!

Zázemí: fotbalové hřiště SK Slavia /Koh-i-noor/ u Malého jezu

Program
9:00-16:00

Jaké kolo potřebujete?
Jakékoliv kolo s plášti do terénu. Ne silniční nebo BMX. Na velikosti kola nezáleží, důležité je aby dítě umělo jezdit bez pomoci.

Co se budou děti učit?
Budeme dbát na správné ovládání kola v terénu i mimo něj. Naučíme se základy i pokročilejší dovednosti jako např. správné zatáčení, brzdění, poradit si s překážkou, přeskočit ji, atd. Vše záleží na dovednosti dětí.

Co s sebou?

Větší svačinu nebo peníze na oběd.
Oblečení dle počasí, rukavice pokud máte, samozřejmostí je přilba, pití, případně batoh na věci.

Mějte kola v dobrém stavu, na velké opravy nebude časový prostor a akorát by nám to kazilo den. S defekty a menšími servisními zásahy si poradíme.

Cena 999,-

Registrace a další informace na webu www.bikekurzy.cz

Ve stejný den zde probíhá i kemp pro dospělé a testování kol a elektrokol Stevens, Galaxy a Totem.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.