Home » Aktuální téma, MTB, Závody

Český pohár ve sjezdu na Monínci

Submitted by on Neděle, 27 Květen 2012No Comment
Český pohár ve sjezdu na Monínci
Po dvou letech jsem měl možnost se opět postavit na sjezdové kolo a uplynulý víkend si užít první Český pohár letošní sezóny na Monínci. Celé závody byly sice lehce v ohrožení, protože teprve v pátek odpoledne jsme sjezdové kolo doskládali a v sobotu jsme ho ještě museli doladit, nicméně vše jsme bez větších zádrhelů nakonec zvládli. Oprášil jsem své sjezdové dovednosti a celý víkend na Monínci jsem si dosyta užil!
Byla to moje první návštěva tohoto střediska a hodně jsem se těšil, že si po dlouhé době zase zazávodím ve sjezdu. I přesto, že kopec na Monínci nepatří mezi ty největší u nás, vůbec mi to nevadilo a trať se mi líbila.
Byla rychlá, místy technická a celkově hodně zábavná, zároveň však hodně zrádná. Kameny, kořeny, skoky a prach na nás čekaly na každém metru a člověk musel být stále ve střehu, aby nepřišel pád. Sjet celou dráhu bez jediné chybičky, nebylo nejjednodušší.
Velkou radost mi udělaly výsledky. Semifinále nebylo optimální, ale zato s finálovou jízdou jsem byl spokojený, trať jsem projel bez většího zaváhání a bylo z toho 3. místo! Celý víkend panovalo parádní počasí, trénink a závody byly super, takže co víc si přát.
Kamil Tatarkovič
Kompletní výsledky na www.poharmtb.cz.

Comments are closed.