Home » Aktuální téma, Silniční cyklistika, Týmy & závodníci, Závody

CK Windoor´s Příbram hodnotil sezonu 2011

Submitted by on Čtvrtek, 23 Únor 2012No Comment
CK Windoor´s Příbram hodnotil sezonu 2011

Náš klub dosáhl nemalých úspěchů především díky naší mládeži. Odchovanec našeho klubu a člen našeho SCM František Sísr se stal mistrem světa na dráze ve Skretschi a na ME obsadil 2. místo v medisnu. Petr Mosinger získal tři zlaté medaile z M ČR na silnici, na dráze a v cyklokrosu kde se stal i vítězem ČP. V silničním poháru to bylo druhé místo a v bodovacím poháru zvítězil. Jedno zlato má z OH dětí a mládeže. Anička Drdová byla vyhlášena nejlepším sportovcem Příbramska do 18. let. Na MR získala dokonce čtyři zlaté medaile. Dvě na silnici v časovkách a dvě na dráze. Stala se vítězkou ČP poháru na silnici a má dvě zlaté medaile z OH dětí a mládež. Titul mistra ČR překvapivě získali naši kadeti ve stíhacím závodě družstev. Nesmíme zapomenout ani na naše veterány, kde stříbro z MR v časovce dvojic Petr Bauer. Tak bychom mohli pokračovat ve výčtu medailí dále. Celkem jich bylo na padesát ve všech kategorií jak na MS, ME, M ČR, OH dětí a mládeže a v ČP.

Dospělým se však tak nedařilo. Zaznamenali jsme nejhorší umístění v ČP za poslední léta. Je šesté místo v ČP neúspěch? Co by zato jiní sportovci dali.

V tomto roce jsme uspořádali deset závodních dnů na silnicí pro všechny kategorie. Je to nejvíc ze všech klubů v ČR.

V dubnu ČP mládeže v Pičíně, v červnu čtyři etapy Lidic v červenci GP Příbram v rámci ČP mužů, v srpnu tři mistrovské závody na silnici pro mládež a v září pak MR v časovce dvojic pro všechny kategorie v Březnici.

Tak, že jsou to stovky startů na závodech ale i mnoho vítězství. To je stručný přehled činnost v uplynulém roce.

Pro letošní rok plánujeme 8. dubna ČP mládeže s vloženým závodem mužů, 31. Května až 4. června Lidice, 28. července GP Příbram – ČP mužů a 28. září tradiční MR v časovce dvojic v Březnici.

No a něco musíme udělat s našimi muži, abychom se vrátili na pozice předchozích let.

Comments are closed.