Home » Aktuální téma, MTB, Tour de France, Týmy & závodníci, Závody

Pozvánka na výstavu BIKE BRNO 2011

Submitted by on Úterý, 8 Listopad 2011No Comment
Pozvánka na výstavu BIKE BRNO 2011

Největší cyklistická výstava v ČR BIKE BRNO se koná 10. – 13.11.2011. V sobotu 12.11. Vás zveme od 12 do 13 hod. na autogramiádu mistra světa 2010 a vítěze Světového poháru ve Val di Sole 2011 Tomáše Slavíka /RSP team/ a od 13 do 14 hod. na autogramiádu Jakuba Říhy – GALAXY CYKLOŠVEC /mistr ČR 2011 a 3. na MS ve fourcrossu 2009 / a Kamila Tatarkoviče /mistr ČR 2010 ve fourcrossu/ na stánku CYKLOŠVEC Č.57 v hale V.

Na tomto stánku uvidíte nové modely kol, koloběžek i odrážedel Galaxy, vidlice a tlumiče Fox, které už najdete také v prodeji na www.cyklosvec.cz/fox, přilby a brýle Catlike, světla, oblečení a další doplňky Galaxy, výběr doplňků i kol Tour de France, napletená kola a ráfky Rodi a Black Jack, maziva, oleje, čističe i masážní prostředky rakouské značky RSP, představce a řídítka Deda elementi, pláště a duše Kenda i Deda tre, cyklotrenažéry Roto, dětské doplňky Kidzamo, termoprádlo a sportovní oblečení Progress sportswear a další novinky.

Horkou novinkou je např. nový karbonový MTB hardtail Galaxy Sirius Pro, který bude na stánku ve dvou barevných provedeních a osazený sadami Shimano i Sram.

K dispozici jsou i nové letáky  vidlic a tlumičů FOX 2012, přileb a brýlí Catlike, kol a doplňků Galaxy.

Představíme kalendář 2012 i další novinky Galaxy série – seriálu MTB maratonů pro širokou veřejnost. Info: www.galaxy-serie.cz

Další info najdete na: www.bvv.cz/bikebrno

Mezinárodní cyklistický veletrh Bike Brno

 - BIKE BRNO  - BIKE BRNO  - BIKE BRNO  - BIKE BRNO  - BIKE BRNO  - BIKE BRNO  - BIKE BRNO

Comments are closed.