Home » Aktuální téma, Trénink, Týmy & závodníci

Favorit Brno na soustředění v Chorvatsku

Submitted by on Úterý, 11 Březen 2014No Comment
Favorit Brno na soustředění v Chorvatsku

Kompletní tým Favoritu Brno U23 v těchto dnech trénuje na soustředění v chorvatské Poreči, kam naši závodníci jezdí na předsezónní kemp už několik let.

„Máme za sebou týden a vše probíhá přesně podle plánu,“ hlásil z Chorvatska trenér František Trkal. Jeho svěřenci jsou v Poreči od 2. do 16. března. „Jde o finální vyladění formy před vstupem do sezóny, kterou zahájíme za dva týdny. Proto převažují tréninky do rychlosti, intervaly i kopce,“ popsal František Trkal.

Jediným problémem jsou menší zdravotní problémy lídra Favoritu Dana Turka. „Má lehčí potíže s kolenem, museli jsme mu trochu upravit trénink. Nejezdí kopce, ale nemělo by jít o nic vážného,“ sdělil trenér.

Favorit už má v Chorvatsku k dispozici nová kola značky Haibike, model 2014. „A taky nové oblečení od firmy GO!, s níž jsme se na tuto sezónu dohodli na spolupráci. Přeje nám i počasí. Jen první dva dny bylo lehce pod mrakem bez deště, ale od středy svítí sluníčko a je nějakých osmnáct stupňů. Podmínky jsou opravdu ideální,“ dodal František Trkal.

Comments are closed.