Home » Aktuální téma, Silniční cyklistika, Trénink, Týmy & závodníci, Závody

KC Slavia Praha v novém roce 2021

Submitted by on Sobota, 16 Leden 2021307 Comments
KC Slavia Praha v novém roce 2021

Ještě v závěru roku proběhla za přísných opatření výroční schůze, konkrétně 11.12. Tato schůze nám nastínila podobu nové sezóny. Chceme opět uspořádat otevřený Slávistický přebor v časovkách. K výročí 40 let od MS v silniční cyklistice v Praze, jsme zařadily dva nové závody, které částečně kopírují trati tohoto MS.

Důležitým počinem je znovuuspořádání VC Temelína včetně Mistrovství republiky akademiků.

Závodní tým má v plánu uspět uspět jak na domácích, tak doufáme i na zahraničních závodech, kde největší akcí bude UCI Grand Fondo Mistrovství světa v silniční cyklistice v Banja Luka (Bosna a Hercegovina).

Schůze potvrdila stávající vedení klubu ve složení:

Karel Kopr – předseda,

MUDr. Pavel Jelínek 1.místopředseda,

Ing. Jiří Hledík MBA. 2.místopředseda.

Po měsíční pauze jsme se zapojili do 1. fáze přípravného období, kdy máme klubové tréninky v sobotu od 10:00 na mostě inteligence v Praze Braníku. V neděli pak objemové km se srazem v 10:30 v Říčanech. Přes týden pak probíhá individuální příprava.

Klubové soustředění zatím přesně plánováno není, ale pokud by to situace umožnila, bylo by to v první polovině března, stejně jako laktátové testy a představení týmu s tiskovou konferencí.

Karel Kopr

307 Comments »

  • ドリームベッド 株価 said:

    Style it with leggings, jeggings, salwars, jeans, capes, shrugs, jewellery, something you want.

  • カニ かも said:

    Plastics used in electric vehicles’ Li-ion batteries enclosures, covers, end plates, cell holders, spacers and high-voltage connections must meet open flame propagation take a look at specs.

  • 物事のし始め 三文字 said:

    Discover the corporate that best meets your specifications and make that thought come alive in your Wisconsin house.

  • エリック シュミット said:

    Society in all its various classes and occupations could be very dramatically presented within the transient description of the ‚area of folks,‘ with incisive passing satire of the sins and vices of each class.

  • 中国スパイ法律 said:

    2. Use a wire brush to scrub off rust.

  • 健康祝い金 保険 said:

    It’s notable for being the primary time that paid work is obtainable by means of the platform, as ten players shall be hired and paid as staff in the shop.

  • 相模原 市 死亡 said:

    This strategy labored properly until 1982 when, driven to take motion by the PLO’s endless terrorist assaults, Israel invaded Lebanon, engaged the PLO, and was in the technique of fully destroying it, when the US intervened and, with French assistance, evacuated the PLO from Lebanon.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.