Home » Aktuální téma, Foto, Silniční cyklistika, Závody

Novinky STEVENS 2020 silnice a gravel/cyklokros

Submitted by on Středa, 1 Červenec 2020One Comment
Novinky STEVENS 2020 silnice a gravel/cyklokros

Modelová řada hamburské značky Stevens pro rok 2020 nabízí oblíbený celokarbonový model IZOARD ve třech variantách výbavy. IZOARD PRO DISC se prakticky neliší od modelu 2019, zůstal i zajímavý šedo zlatý design. Šedý IZOARD PRO, který používá tým Favorit Brno jako závodní náčiní využívá čelisťové brzdy. Novinkou je základní modrozelený IZOARD DISC který je narozdíl od loňského základního IZOARDU vybaven hydraulickými diskovými brzdami. Nabídka hliníkových silniček zahrnuje také 3 osvědčené modely, nejvyšší ASPIN na Ultegře, střední STELVIO na 105ce a SAN REMO na sadě Tiagra.

Zajímavostí v nabídce silničních kol Stevens je možnost zakázkové stavby. Na stránkách https://custom.stevensbikes.de/ je možné sestavit kolo dle představ zákazníka a počtem možností se dostáváme k neuvěřitelnému teoretickému číslu 240 milionů. Lze si tak sestavit silničku, kterou určitě nebude mít nikdo jiný na světě.

Stevens – to je samozřejmě synonymum pro cyklokros. Topmodel SUPERPRESTIGE, který používá řada jezdců světového poháru je v nabídce s elektronickým Shimanem GRX Ultegra, toutéž sadou v mechanickém provedení a pak i s jednopřevodníkem a sadou Force od konkurenčního SRAMU.

Pokud se nechystáte rovnou na závodní kolbiště, ale třeba jen tak toulat krajinou, zaujme Vás šedivý model VAPOR – který letos získal svítivě žlutého bratříčka s jednopřevodníkem a sadou SRAM Force.  PRESTIGE je červený (nebo šedý) univerzál, který je s novou sadou Shimano GRX 105 připraven poprat se všemi nástrahami terénu. Hledáte skvělé kolo na zimu či spolehlivého parťáka na každodenní dojíždění do práce? Model SUPREME vybavený blatníky, dynamo nábojem a osvětlením je přesně pro Vás a to nově ve dvou variantách výbavy. Elegantnímu tmavě zelenému GAVERE blatníky chybí, nijak však nezaostává, široké pláště z něj dělají pohodlné kolo  populární kategorie gravel, stačí navěsit bikepackingové brašny a zmizet do lesa.

V Čechách nejen díky názvu populární model TABOR, tedy základní cyklokros/gravel, zůstává do nové sezóny beze změn.

Další info:

www.stevens-bikes.cz

www.cyklosvec.cz/stevens

www.stevensbikes.de

 

 

One Comment »

  • inzerce ztrát a nálezů said:

    Hmm is anyone else having problems with the images on this blog loading?
    I’m trying to figure out if its a problem on my end or if it’s
    the blog. Any responses would be greatly appreciated.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.