Home » Aktuální téma, Foto, Silniční cyklistika, Týmy & závodníci, Závody

Favorit Brno představuje dres pro sezónu 2020

Submitted by on Čtvrtek, 30 Leden 2020No Comment
Favorit Brno představuje dres pro sezónu 2020

Silniční tým mužů Favoritu Brno představuje nový dres pro rok 2020. Nechybí opět logo CYKLOŠVEC a Stevens, protože muži Favoritu budou opět závodit na kolech Stevens Izoard Pro 2020. Výrobcem dresu je nový partner Favoritu, česká firma JER53Y. Její název se objevuje na dresu i kraťasech.

Favorit Brno představuje dres pro sezónu 2020

„Jsem opravdu rád, že jsme se dohodli. Jedná se o víceletou spolupráci a věřím, že bude prospěšná pro obě strany,“ uvedl šéftrenér Favoritu František Trkal.

JER53Y je výrobcem sportovního oblečení v celoevropském měřítku. „Angažuje se v hokeji, florbalu, ale už i v cyklistice. Právě do cyklistiky chce více proniknout a my se jim v tom budeme snažit pomoci. Moc si tohoto spojení vážím,“ dodal šéftrenér.

Nový partner bude dodávat Favoritu dresy i oblečení pro volný čas. Nové dresy oblečou svěřenci Františka Trkala poprvé začátkem března na soustředění a následných prvních závodech nové sezóny v Chorvatsku.

TZ Favorit Brno, Foto: Jan Brychta / SvětCyklistiky.cz

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.