Home » Aktuální téma, Foto, Týmy & závodníci, Závody

Štěpán Telecký vítězem Českého poháru

Submitted by on Pondělí, 23 Září 2019308 Comments
Štěpán Telecký vítězem Českého poháru

Poslední víkendové závody Českého poháru se konaly v Lovosicích a Židovicích. Sobotní kritérium bylo pro závodníky TJ Favoritu Brno úspěšné už od nejmladších kategorií, kdy v mladších žákyních zvítězila Alice Mikulášková. V žácích absenci dvou nejlepších závodníků zastoupil Kristian Vavro, který se ke konci sezóny dostává do formy a 7.místem ukázal, že je příslibem do příštího roku. Kategorie kadetů nás velmi zajímala, neboť jsme dva závody před koncem oblékli dres pro vedoucího závodníka Českého poháru.  Duo Štěpánů,  Široký a Telecký odváděli fantastickou práci a zaslouženě oba obsadili pódiová umístění v pořadí druhý Široký a třetí Telecký, což nám zvýšilo náskok v boji o žlutý dres. Juniroka Gabriela Svobodová se i přes nepříjemný pád umístila na pěkném čtvrtém místě. Očekávaný nedělní závod přinesl rozuzlení celoroční hádanky, kdo se stane nejúspěšnějším závodníkem Českého poháru. Alice Mikulášková opět zvítězila v závodě, Český pohár pro tuto nejmladší kategorii však není vypsán, takže budeme s velkým očekáváním vzhlížet do dalších let.  Skupina kadetů měla jediný cíl a to uhájit žlutý dres a to se povedlo, takže z nedělního závodu si odvážíme to nejcennější a to první místo v celkové klasifikaci kadetů zásluhou Štěpána Teleckého a celého kadetského družstva. Gabriela Svobodová předvedla dobrý výkon a z neděle si odváží bronzovou medaili a bramboru z celkového hodnocení Českého poháru. Velikou radost nám udělala i Anna Jaborníková (Sportcomplex Břeclav), která zažívá fantastickou sezónu a růžový dres pro vedoucí kadetku Českého poháru kontroluje již od jara a dvěma vítězstvími svůj náskok ještě zvýšila a potvrdila, že dres jí patří právem.

308 Comments »

  • 인천출장마사지 said:

    I am continually impressed by your ability to delve into subjects with grace and clarity. Your articles are both informative and enjoyable to read, a rare combination. Your blog is a valuable resource, and I am sincerely grateful for it.

  • 인천출장마사지 said:

    I just wanted to express how much I’ve learned from this article. Your meticulous research and clear explanations make the information accessible to all readers. It’s evident that you’re dedicated to providing valuable content.

  • 출장샵 said:

    I want to express my sincere appreciation for this enlightening article. Your unique perspective and well-researched content bring a fresh depth to the subject matter. It’s evident that you’ve invested considerable thought into this, and your ability to convey complex ideas in such a clear and understandable way is truly commendable. Thank you for generously sharing your knowledge and making the learning process enjoyable.

  • 출장안마 said:

    Your storytelling prowess is nothing short of extraordinary. Reading this article felt like embarking on an adventure of its own. The vivid descriptions and engaging narrative transported me, and I eagerly await to see where your next story takes us. Thank you for sharing your experiences in such a captivating manner.

  • 서울출장마사지 said:

    Your passion and dedication to your craft shine brightly through every article. Your positive energy is contagious, and it’s clear you genuinely care about your readers‘ experience. Your blog brightens my day!

  • 출장안마 said:

    Your blog is a true gem in the vast expanse of the online world. Your consistent delivery of high-quality content is truly commendable. Thank you for consistently going above and beyond in providing valuable insights. Keep up the fantastic work!

  • 인천출장마사지 said:

    Your enthusiasm for the subject matter shines through every word of this article; it’s contagious! Your commitment to delivering valuable insights is greatly valued, and I eagerly anticipate more of your captivating content. Keep up the exceptional work!

  • 출장마사지 said:

    This article is a real game-changer! Your practical tips and well-thought-out suggestions are incredibly valuable. I can’t wait to put them into action. Thank you for not only sharing your expertise but also making it accessible and easy to implement.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.