Home » Aktuální téma, Foto, Silniční cyklistika, Týmy & závodníci, Závody

Veronika Jandová bude střídat Favorit s německým týmem

Submitted by on Čtvrtek, 24 Leden 2019No Comment
Veronika Jandová bude střídat Favorit s německým týmem

Úspěšná juniorka Veronika Jandová z Favoritu Brno, sedmá nejlepší v silničním závodě loňského ME ve Zlíně, bude na vybraných zahraničních závodech hostovat v dresu německé stáje WHEEL DIVAS Cycling Team.
„Veronika je nesmírně talentovanou závodnicí a skvělou reprezentantkou Favoritu, ale už nyní přemýšlíme, jak ji posunout dál. Věříme, že má nakročeno do velké profesionální cyklistiky, reálný je rok 2020. Ale už teď je třeba tomu jít naproti. Proto jsme s vedením Favoritu, Veronikou i jejím manažerem hledali způsob, jak tomu pomoci,“ vysvětlil šéftrenér Favoritu Brno František Trkal.
Došlo k dohodě o střídavém startu v dresu bundesligového týmu WHEEL DIVAS Cycling Team. „Dál zůstane členkou Favoritu, bude za nás jezdit České poháry i další závody, ale potřebovali jsme, aby se dostala i na kvalitní závody v Evropě. A právě proto došlo k dohodě s německým týmem. Díky tomu bude mít Verča možnost startovat nejen na vybraných závodech v Evropě, ale uvidíme ji třeba i na Gracii nebo Tour de Feminin u nás doma,“ prozradil František Trkal.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.