Home » Aktuální téma, MTB, Týmy & závodníci

Kamil Tatarkovič zahájil sezonu ve sjezdu

Submitted by on Pondělí, 11 Duben 2011No Comment
Kamil Tatarkovič zahájil sezonu ve sjezdu

Minulý víkend jsem si pěkně zazávodil ve sjezdu na Moravsko-Slovenském poháru v Kálnici, kde vyšlo parádně počasí a dorazilo přes 250 závodníků.

Úroveň byla vysoká, konkurence z ČR a Slovenska skoro kompletní včetně Filipa Polce, Matěje Charváta, Javorníka, Hanyho, Hynči, Mikulenky a spousty dalších, takže o kvalitní souboj bylo postaráno. Nakonec jsem na svým freeridovým Scott Voltage FR doletěl do cíle po menší chybě v poslední zatáčce na 6. místě. Ztráta byla minimální, jízda se mi povedla a za celý víkend jsem dal snad 40 jízd, takže jako trénink to bylo perfektní.

Tento týden jsem však v plánu žádný závody neměl, zato jsem měl v hlavě pár míst, kde by bylo možné udělat nějakou tu fotku. Po domluvě s fotografem Davidem Bučkem jsem vyrazili do olomouckých luhů a hájů a snažili jsem se vymyslet něco zajímavého. Převážně jsme využili terény pro motorky, kde se také dá dobře zajezdit i na kole. No posuďte sami, jak se nám to povedlo dát dokupy… A pro více parádních fotek rozhodně koukněte na www.dawebfoto.com

Kamil Tatarkovič

Další info a foto na:

www.kamiltatarkovic.com
Kamil Tatarkovič – mistr republiky ve fourcrossu 2010 používá komponenty – Kenda, KMC a Fox Racing Shox od CYKLOŠVEC

Comments are closed.