Home » Aktuální téma, MTB, Pozvánky k závodění, Závody

První závod GALAXY SÉRIE 2016 odstartuje premiérově v Osečné u Liberce

Submitted by on Sobota, 30 Leden 2016No Comment
První závod GALAXY SÉRIE 2016 odstartuje premiérově v Osečné u Liberce

Sedmý ročník maratonu ENERVIT 50 PODRALSKO odstartuje 16.4.2016 v Osečné u Liberce. Tento oblíbený otvírák nové cyklistické sezóny je v letošním roce nově zařazen do GALAXY SÉRIE. Závod je určen jak pro profesionální jezdce, tak i pro širokou sportovní veřejnost.

Oblast mezi Mimoní, Stráží pod Ralskem, Hamrem na Jezeře a Osečnou, dává možnost příjemného ježdění na lesních zpevněných cestách, s krásnými výhledy na dominanty tohoto kraje, kterými jsou Bezděz, Děvín a Ralsko. Oblast bývalého vojenského prostoru má svojí zvláštní a jinde neopakovatelnou atmosféru! Pořadatelé ze SpinFitu Liberec připravili rychlou a nenáročnou trať vhodnou jako rozjezdový závod do nové cyklistické sezóny. Všichni si zde zajedou pohodový a rychlý závod v mírně zvlněném terénu. Celá trať je vedena po zpevněných cestách a nikde nečekají na závodníky technické záludnosti.  Závodníci si mohou vybrat trasu 58 km nebo 25 km. Vítězové všech 17 kategorií se mohou těšit na hodnotné ceny a pro všechny účastníky maratonu se bude losovat  tradiční bohatá tombola.

Na své si přijdou i mladí závodníci, kteří v Osečné rozjedou 1. závod SpinFit Dětského MTB cupu a zároveň dětské Galaxy sérii. Děti ve věku od 2 do 14 let budou rozděleny do 13 kategorií. Délka i technická náročností tratí bude přizpůsobena jejich věku.

Pořadatelé se těší na všechny, kteří si do Osečné 16.4.2016 přijedou zazávodit. Více informací najdete na www.galaxy-serie.cz nebo www.spinfit.cz.

Comments are closed.