Home » Aktuální téma, MTB, Závody

Slavík ovládl Anglii!

Submitted by on Čtvrtek, 13 Červen 2013No Comment
Slavík ovládl Anglii!

Tomáš Slavík /RSP team/si z Anglie dováží další dva cenné kovy a průběžně první pozici v celkovém pořadí dvou nejvyšších fourcrossových soutěží. Slavík dokázal zvítězit jak na Euro 4X series v Harthillu, tak i na 4X Pro Tour ve Fort William. Ve všech závodech dokázal zvítězit jak v kvalifikaci, tak i ve všech svých jízdách. Momentálně nejvýše postavený jezdec UCI světového rankingu tímto potvrzuje svoji famózní formu.

„Mám ze svých výkonů v Anglii obrovskou radost! V Harthillu jsem bojoval se chřipkou a rozhodoval jsem se, jestli vůbec budu závodit. Jsem rád, že jsem to risknul a závod se mi podařil na jedničku, takže v Harthillu 1.místo a průběžně první pozice v celkovém pořadí Euro 4X series.

Poté následoval přesun do Fort William. Je to pro mě asi nejoblíbenější místo na závodění, mám to tam strašně rád, ale bohužel tam mám vždycky smůlu a nikdy se mi tam nepodařilo vyhrát závod za celou svoji kariéru! Byl to můj sen od té doby, co jezdím horský kola. Skvělá trať, tisícovky šílených fanoušků, skvělá show – kdo by tam nechtěl zvítězit?! Letos se mi můj sen splnil a náramně jsem si to užil. Tímto bych chtěl poděkovat všem českým fanouškům, co za mnou ve Fort William stáli s vlajkama, RSP teamu, sponzorům… díky! “

Další závod světové série 4X Pro Tour čeká Tomáš Slavíka již příští víkend ve Val di Sole (ITA)! Držtě pěsti a sledujte sociální sítě pro více informací!

Oficiální video z Fort William najdete zde: http://www.pinkbike.com/news/Slavik-Curd-Win-in-Fort-William-2013.html

www.facebook.com/TomSlavik63

www.twitter.com/TomSlavik

Photo credit: Charles Robertson

Comments are closed.