Home » Aktuální téma, MTB, Závody

Tomáš Slavík vyhrál Arkády Downmall 2013

Submitted by on Středa, 23 Leden 2013No Comment
Tomáš Slavík vyhrál Arkády Downmall 2013

Tomáš Slavík dokázal již potřetí zvítězit na závodě Downmall, který se jel opět v nákupních centru Arkády Pankrác, kde si Slavík poradil s českou špičkou.

Slavík zvítězil v každé ze svých závodních jízd a za obrovské podpory diváků zvítězil i v té nejdůležitější finálové jízdě.

„Řekl bych, že to byl zatím nejpovedenější závod Downmallu, který se historicky jel. Trať, na které jsem se podílel společně s Eastern Gravity stála opravdu za to a byla doopravdy zábavná jak pro nás i diváky.

Ve finálové jízdě jsem moc nechyboval stejně jako Michal Prokop, který dojel 0,5 vteřiny za mým časem. Bylo to hodně napínavý až do konce a stát jako poslední na startu, jen já a startéři, je vždy psychicky hodně náročný. Tímto bych chtěl poděkovat všem, co mi fandili a podpořili mě na místě nebo doma u televize. Díky moc, je to pro mě opravdu cenné vítězství a fakt, že to byl můj první závod pod Redbullem toto vítězství ještě násobí :)“

Další závod, který Tomáše čeká je DualMall v Liberci, což je úplná novinka, kterou Eastern Gravity představí. Obchodní centrum Forum Liberec, 2 jezdci, 2 různé tratě, obrovské skoky z patra do patra, drama až do konce! Máte se na co těšit.

GoPro video z finálové jízdy Tomáše Slavíka

https://www.youtube.com/watch?v=KBUCOftF170

Foto: Jakub Fišer

Comments are closed.