Home » Aktuální téma, Technika & Recenze

KMC je jedním z největších výrobců cyklistických řetězů na světě

Submitted by on Úterý, 22 Červenec 2014No Comment
KMC je jedním z největších výrobců cyklistických řetězů na světě

Společnost KMC CHAIN INDUSTRIAL., LTD byla založena v Tainan County na Taiwanu v roce 1977. Již od svého založení se věnuje produkci řetězů na jízdní kola v té nejvyšší kvalitě. Od roku 1986 KMC Group spolupracuje s japonským dodavatelem Shimano a tato spolupráce se od té doby neustále rozvíjí. Během devadesátých let se společnost KMC stala jedním z největších výrobců a dodavatelů cyklistických řetězů na světě. V dnešní době prodává své výrobky do více než 130 zemí světa díky své silné marketingové síti.

Společnost KMC CHAIN klade důraz na neustálou technologickou inovaci a zlepšování kvality svých výrobků. Její snahou je pochopit a hlavně naplnit potřeby a očekávání běžných i profesionálních jezdců. Jakožto lídr na trhu cyklistických řetězů se KMC snaží vyrábět jedinečné produkty odlišné od své konkurence. Díky internímu produktovému vývoji, důkladnému simulačnímu testování a nezbytné zpětné vazby od koncových uživatelů může KMC přinášet na trh ty nejlehčí a nejodolnější řetězy.

Neustálá inovace za pomoci výzkumu, vývoje a zlepšování funkčnosti jednotlivých výrobků vytváří z KMC Golden Chain jedinečnou volbu pro profesionální jezdce i špičkové cyklistické značky. Řetěz KMC Golden Chain byl oceněn řadou nezávislých testů uskutečněných nejrůznějšími cyklistickými periodiky, včetně Road Bike Action Magazine a Mountain Bike Action Magazine. KMC navíc za přístup k inovacím obdržela prestižní ocenění World’s design Awards, německou cenu za design Reddot design award a Taiwan Excellence Award. Společnost KMC se ctí tyto ocenění převzala a byla jimi podpořena další snaha o zdokonalování jejich produktů.

KMC vyrábí řetězy se skvělou hmotností a výbornou odolností. Na články s vyrytým logem KMC spoléhají mnozí světoví cyklisté – olympijská vítězka závodu XC Sabine Spitz, Američanka Katie Compton, pětinásobná mistryně světa v cyklokrosu i silniční cyklistice Hanka Kupfernagel, závodní týmy Galaxy CykloŠvecGalaxy team HraniceSparta PrahaFavorit BrnoRemerx Merida teamCK Příbram, mistr Evropy a mistr ČR ve fourcrossu Jakub ŘíhaKamil Tatarkovič a další.

CYKLOŠVEC s.r.o. je oficiálním dovozcem KMC do ČR.

Foto jezdců, závodů a týmů, které používají KMC:

Slavkov 2014 Slavkov 2014 Slavkov 2014 Mistrovství ČR a SR 2014 Slavkov Mistrovství ČR a SR 2014 Slavkov Mistrovství ČR a SR 2014 Slavkov Mistrovství ČR a SR 2014 Slavkov Mistrovství ČR a SR 2014 Slavkov Mistrovství ČR a SR 2014 Slavkov Tomáš Paprstka Tomáš Okrouhlický Sparta Praha Tomáš Gladiš /GALAXY TEAM HRANICE/ Tomáš Gladiš /GALAXY TEAM HRANICE/ GALAXY TEAM HRANICE BRONISLAV IVAN /GALAXY TEAM HRANICE/ Jakub Říha /GALAXY CYKLOŠVEC/ mistrem Evropy ve fourcrossu Oldřich Míka /GALAXY CYKLOŠVEC/ vyhrál JAL Jakub Říha /GALAXY CYKLOŠVEC/ v nové prodejně CYKLOŠVEC v Písku U Hřebčince Favorit Brno Tour de Brdy KMC Remerx Cycling team Remerx team Remerx team Tomáš Paprstka Tomáš Paprstka Remerx team Tálín GALAXY CykloŠvec team Galaxy Team Tálín Jakub Říha /GALAXY CYKLOŠVEC/ Galaxy Team Tálín Jakub Říha /GALAXY CYKLOŠVEC/ Jakub Říha /GALAXY CYKLOŠVEC/ mistrem Evropy ve fourcrossu Jakub Říha /GALAXY CYKLOŠVEC/ Jakub Říha /GALAXY CYKLOŠVEC/ mistrem Evropy ve fourcrossu

Comments are closed.