Home » Aktuální téma, Silniční cyklistika, Týmy & závodníci

Tréninkový kemp Sparty v Chodovaru netradičně na lyžích, bruslích i kole a regenerace v pivní lázni

Submitted by on Pondělí, 13 Únor 2012No Comment
Tréninkový kemp Sparty v Chodovaru netradičně na lyžích, bruslích i kole a regenerace v pivní lázni

Tým Sparty se setkal po roce v Chodovaru. Luxusní ubytování v hotelu U Sládka a skvělá kuchyně v restauraci Ve Skále je zázemím týmu v tomto mrazivém počasí. Po úterním hokejovém tréninku v Plzni jsme ve středu zkusili ski areál Silberhute v německém Barnau 35 km od Chodové Plané. Na skvěle připravených tratích s 12ti kilometrovým okruhem v Německu a 10 km okruhem v Českém lese jsme objeli tradiční 50 km trénink. Podvečerní hokejový ,,matč,, na rybníku v Chodové Plané využili i místní borci k přátelskému zápasu proti Spartě. Čtvrtek začal opět hokejem a pokračoval 70 km tréninkem na kole. Večerní koupel v Originálních pivních lázních Chodovar je vždy mimořádně pěkný regenerační zážitek.

V pátek jsme zkusili upravené lyžařské tratě na Golfu nad Mariánskými Lázněmi s trasou na Karlův kámen a Kladská. Večerní prohlídkou tradiční výroby piva v pivovaru Chodovar nás provedl majitel rodinného pivovaru pan Jiří Plevka. Degustace Velikonočního 13st. ležáku přímo ze sklepa/tanku/ byl skvělým chuťovým zážitkem: ,, o velikonocích se máme na co těšit,,.

V sobotu závodníci projeli maratonskou trať Karlova běhu na 47 km. Dobře se umístil Ondřej Pávek na 5. místě v čase 2.47.28. Ostatní jeli tréninkově mimo soutěž v čase okolo 3h 11 minut.

Neděle opět patřila lyžařským tratím nad Mariánskými Lázněmi, kde oproti pátečnímu ideálnímu protažení, kdy byla jedna stopa na klasiku a druhá na bruslení, připravili pouze stopy na klasiku. Přes tuto pro bruslaře nevýhodnou stopu byl velký okruh 37 km na Kladskou projet.

Martin Hunal spal ve stanu!!! Martin si na soustředění přivezl i kyslíkový stan simulující vysokohorské prostředí. Stan bude využívat i na dalším kempu v Itálii od začátku března a měl by mít příznivý vliv na tvorbu krvinek.

Comments are closed.