Home » Aktuální téma, Cyklokros, Týmy & závodníci, Závody

Lounská cyklokrosová zkouška úspěšně

Submitted by on Pondělí, 7 Listopad 2011No Comment
Lounská cyklokrosová zkouška úspěšně

V neděli 6. listopadu se na velodromu v Lounech konalo Mistrovství severočeské oblasti v cyklokrosu 2011. Tento otevřený závod byl generálkou na daší závod TOI TOI CUPU 2011/2012, který se zde pojede již tuto sobotu. Vyzkoušet si pohárovou trať vyrazili i závodníci REMERX CYCLING TEAMU KOLÍN. A zkouška to byla nadmíru úspěšná. Medailové pozice jsme zaznamenali ve všech vyhlašovaných kategoriích…

Žáci odstartovali svůj závod společně s kadetkami. Zde svou naprostou převahu dokázala Jana Czeczinkarová, která nejenže zvítězila v kategorii kadetek,  ale porazila i všechny žáky a cílem projela jako absolutní vítězka! Druhou kadetkou v cíli byla Dáda Březinová. V kategorii žáků si velmi dobře vedl Jonáš Březina, který se pohyboval většinu závodu na čtvrté pozici, ale bojovným výkonem se dokázal prosadit až na konečný bornzový stupínek. GRATULUJEME!

V kadetech hned od startu vyrazil Honza Bartoň a celý závod se pohyboval ve dvojici na prvním a druhém místě. Urputný boj o vítězství sváděl až do samotného cíle, ale v závěru měl více štěstí jeho soupeř Jakub Honzík. Sobotní odveta už ale určitě bude v Johnnyho prospěch…! Za vedoucí dvojicí se na třetím a čtvrtém místě usadila dvojice našich borců Pavel Křížek a Lukáš Kunt. Lukáše potkal bohužel v polovině závodu defekt, musel měnit kolo a ztrátu již nedokázal smazat. Třetí cílem projel tedy Pavel Křížek a čtvrtý dokončil Lukáš Kunt.

cozl_lounyVýborný závod se povedl v juniorech Kubovi Cozlovi. Junioři startovali společně s muži a Kuba si vedl velice aktivně. I když start se mu příliš nevydařil, výbornou jízdou se dokázal propracovat až do absolutního čela závodu juniorů, ve kterém s přehledem zvítězil. Kategorii mužů ovladlo trio Václav Ježek, Radek Polnický a až do poloviny závodu s nimi jezdící Tomáš Bohata. Tomu sice posléze jeho soupeři odskočili, ale Tomáš si velmi slušným výkonem dojel pro třetí místo.

Generálka se tedy vydařila a my přejeme, aby se dařilo i v sobotu při závodě TOI TOI CUPU, kdy se opět sejde ta nejlepší cyklokrosová konkurence.

Comments are closed.