Home » Aktuální téma, Foto, MTB, Týmy & závodníci

Kamil Tatarkovič – focení s Justou Jeskovou

Submitted by on Neděle, 21 Srpen 2011No Comment
Kamil Tatarkovič – focení s Justou Jeskovou

Před nějakou dobou jsem měl možnost vyrazit na 2 dny na Slovensko a setkat se slovenskou fotografkou Justou Jeskovou, která v současné době žije v kanadském Whistleru. Na pár dní se vydala navštívit Slovensko a ve svém nabitém programu měla čas i na menší focení. Po emailové dohodě nakonec padla volba na skoky v Žilině, Martinské Hole a ještě jsme zavítali k jedné nedaleké zřícenině. Skoky byly na řadě jako první a i přes skutečnost, že lokalita to je trochu menší, myslím, že jsme si to užili a celkem jsme z toho něco vymáčkli. Na Martinkách už byla na programu sjezdová dráha, kde jsem byl naposledy někdy před zhruba 10ti lety na závodech a trénincích, tak jsem na tu dobu rád zavzpomínal. Nacvakali jsem něco málo na jednom kořenovým poli a taky na kamenné sekci a tím náš dlouhý den skončil.

Na další den jsem byl dlouze přemlouván na brzké ranní vstávání (někdy kolem 4 ráno) kvůli východu slunce. Naštěstí se mi ale podařilo odolat a úspěšně jsem vše přesunul až na pátou hodinu ranní. Úplný východ jsme sice nestihli, ale zato světlo jsme měli celkem hezký a díky tomu se nám podařilo udělat několik podařených backcountry fotek z hřebene Martinek. Odpoledne měla Justa vyhlídnutou ještě jednu nedalekou zříceninu, kde jsme strávili zhruba hodinku a pak jsem už musel spěchat domů, protože další den mě čekal odjezd na světový pohár do Anglie.

Byl jsem moc rád, že jsme se po dlouhé internetové domluvě nakonec potkali a i přes časovou tíseň jsme si focení užili. Několik fotek můžete vidět tady, ty nejlepší, ale zatím máme schovaný v zásobě :) Na další výtvory Justy může navštívit její osobní web – www.justajeskova.com.

Kamil Tatarkovič

Comments are closed.