Home » Aktuální téma, Foto, Týmy & závodníci

Široký druhý na mistrovství republiky ve vylučovacím závodě

Submitted by on Pondělí, 20 Prosinec 2021No Comment
Široký druhý na mistrovství republiky ve vylučovacím závodě

Štěpán Široký z Favoritu Brno skončil na druhém místě v sobotním mistrovství České republiky ve vylučovacím závodě v elitní kategorii. Jeho týmový kolega Adam Křenek obsadil páté místo. V nejprestižnější mužské elitní kategorii na MČR bral tým Favoritu Brno stříbrnou medaili ve stíhacím závodě družstev. Závod vyhrála Dukla Praha. Favorit U23 startoval v sestavě: Adam Křenek, Štěpán Široký, David Červíček, Martin Čepek a Martin Voltr (Topforex)

Dařilo se i mládeži Favoritu: Matěj Vašina se stal žákovským mistrem České republiky ve vylučovacím závodě! Favorit startoval v sestavě: Matěj Vašina, Jaroslav Hubáček a Matyáš Branč. Mezi kadetkami obsadila v mistrovském závodě Elen Lazarová výborné třetí místo! Favorit startoval v sestavě: Elen Lazarová, Alice Mikulášková a Martina Štefanová. Mezi juniory obsadil Štěpán Telecký velice slušné páté místo. V kategorii kadetů skončil na pátém místě Kristián Vavro a do TOP 10 se vešel velmi dobře jezdící Filip Richter, který obsadil 6. místo.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.