Home » Aktuální téma, Foto

Tisková zpráva z Holiday World a Region World 13. – 16. 2. 2020

Submitted by on Pátek, 21 Únor 2020No Comment
Tisková zpráva z Holiday World a Region World 13. – 16. 2. 2020

Česká pohádková akademie se zúčastnila 29. ročníku veletrhu cestovního ruchu HW a RW 13. – 16. 2. 2020 v Praze Letňanech.

Odměnili jsme nejlepší autory pohlednic ČR, vylosovali horské kolo Galaxy od CykloŠvec z účastníků 8. ročníku Měsíce věží a rozhleden 2019. Představili fotonálepku vydanou ke 100. výročí narození paní herečky Dany Medřické aj.

Představili jsme Nejhezčí Turistické pohlednice a vizitky ČR a SR roku 2020, edici osmi Tajemných map Česka, Jižní Čechy pohádkové včetně akcí a návrhu na přemístění Hlavní pohádkové kanceláře do Prahy, kde vytváříme „Srdce DCR“.

Vrcholem byla nedělní účast Pohádkového krále Václava V. Vydry zvaného a vévody Valdštejna v expozicích Plzeňského a Středočeského kraje viz přiložené fotografie Lenky Goetzové, které jsou volně k použití.

Čtvrteční vernisáže výstav Nejhezčích Turistický pohlednic a vizitek ČR a SR 2020 se zúčastnili Ruda Ropek a Míša Švarcova, hlavní představitelé Turistického deníku, který propojuje Turistická místa „TIMI“ v ČR i EU.

Při vystoupení na hlavním podiu jsem představili celostátní akce České pohádkové akademie s Klubem českých turistů aj., pro děti a dospělé s fantazií. Vyhlásili jsem Nejlepší vrcholovou fotografii ze Dne s českou vlajkou

  1. 10. 2019 – Petr Krč na věži kostela v Bruntále. Závěrem jsme s Klárou Badínkovou, Petrem Krčem a Radkem Nakládalem  odstartovali 9. ročník Měsíce věží a rozhleden v ČR.

Na stánku České pohádkové akademie jsme propagovali zdravé potraviny s Veverčákem Zdravíkem a rozdávali propagaci ZPMV 211.

Neděle byla Dnem Turistického deníku a KČT s Jeho Veličenstvem Václavem V. a Vévodou Valdštejnem. Odměnili jsme nejlepší autory pohlednic ČR, vylosovali horské kolo Galaxy od CykloŠvec z účastníků 8. ročníku Měsíce věží a rozhleden 2019. Představili fotonálepku vydanou ke 100. výročí narození paní herečky Dany Medřické aj.

Za krásné prostředí a přijetí děkujeme Středočeské centrále cestovního ruchu a Plzeňskému kraji.

Záverečné plánování dalších akcí včetně 18. Pohádkové dne, který se uskuteční 19. 4. 2020 od 11.00 hodin na Královském dvoře v Malčanech u Nového Knína.

Na setkávání se těší

Jeho Veličenstvo Václav V., Vévoda Valdštejn s doprovodem, Klára Badínková, Petr Krč, Marcel a Lenka Goetzovi, Jiří Šátava, Miloš Dědič, Milan Poláček, Petr Teringl…

informace 602 443 189

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.