Home » Aktuální téma, Silniční cyklistika

Táborské okruhy 3.díl Velká cena Toi Toi

Submitted by on Neděle, 12 Červen 2011No Comment
Táborské okruhy 3.díl Velká cena Toi Toi

8.6.2011 se v Táboře uskutečnilo cyklistické kritérium. GO! Nutrixxion pro tým doplnila německá odnož Nutrixxionu a tak na start šli Ondřej Vobora, Tomáš Radolf a Jan Klabouch, Dirk Muller a Grischa Janorschke oba (GER). Závod se jel na 50 okruhů a každé páté kolo se rozdělovalo 5,3,2,1 bod. Hned v prvním bodování vybojoval Klabouch 5 bodů na druhém místě dospurtoval německý jezdec Grischa Janorschke. Poté se začalo hodně závodit a jezdci se snažili o nějaký únik. To se podařilo v 16 kole dvojici německých závodníků ze stajé Nutrixxion a k ním se připojila ještě trojice jezdců s Martinem Boubalem (VC Ratisbona Regensburg). Těmto pěti závodníkům se dařilo držet se v čele před pelotonem po většinu závodu. Fantastický výkon předvedl Dirk Muller(profi mistr Německa na silnici z 2006) který se odpoutal ze skupiny uprchlíků a zbytek závodu jel sám před hlavním polem. Dirk vydržel až do cíle a zaslouženě si dojel pro vítězství. 2.místo si uhlídal Grischa a naopak 3.místo si nechal zbytečně sebrat Klabouch.
K vidění byla cyklistika v podání mistrů a fanouškům se to líbilo mi děkujeme za podporu.

Výsledky Velké ceny Toi Toi: 1. Dirk Müller (Team Nutrixxion) – 35 bodů, 2. Grisha Jarnoske (Team Nutrixxion) – 25. bodů, 3. Martin Boubal (VC Ratisbona Regensburg) – 19 bodů, 4. Jan Klabouch (GO! Nutrixxion team) – 16 bodů, 5. Tomáš Hrubý (AC Sparta Praha) – 11 bodů, 6. David Kášek (Cyklo Team Tábor) – 7 bodů, 7. Jan Fiala (Focus Cycling Znojmo) – 7 bodů, 8. Ondřej Bambula (Cyklo Team Tábor) – 1 bod, 9. Ondřej Vobora (GO! Nutrixxion team), 10. Tomáš Nový (Cyklo Team Tábor)

Kategorie junioři: 1. Jakub Skála (Cyklo Team Tábor), 2. Ondřej Louvar (KC Hlinsko), 3. Denis Rugovac (TJ ZČE cyklistika Plzeň).

Kategorie ženy: 1. Marie Kočová (Diablo sport Český Krumlov).

Comments are closed.