Home » Aktuální téma, Blogy závodníků

Mistr republiky Kamil Tatarkovič v Rajeckých Teplicích

Submitted by on Pondělí, 21 Březen 2011No Comment
Mistr republiky Kamil Tatarkovič v Rajeckých Teplicích

Sezóna se nám kvapem blíží a tak se snažím trávit na kole co nejvíce času, co jen je možné. Naskytla se mi možnost potrénovat s Filipem Polcem a tak jsem posledních několik dní strávil s FiPem, Erikem Kimmel a Tomášem Poláškem v Rajeckých Teplicích na Slovensku.

Parádní ubytování v podobě lázeňského hotelu tvořilo super zázemí pro trénink. Snažili jsem se kombinovat všechno možné, aby byl trénink co nejpestřejší, takže jsme měli na programu běh, posilovnu, XC, sjezd, skoky a po večerech samozřejmě relax v lázních.

Zhruba po 10ti letech jsem se opět podíval na sjezdovou dráhu v Žilině, kde jsem tak trochu zavzpomínal na svoje DH začátky. A aby toho nebylo málo dva dny později následovalo ježdění v Kálnici, kde jsem taktéž před deseti lety začínal na svým žluťákovi a snažil se přežít tenkrát hodně ostrou dualovou dráhu :) Tentokrát jsme však v Kálnici vyzkoušeli tamní 2 sjezdové dráhy a užili si to dosyta. Teplota  kolem 15 stupňů, my jezdili na kole a kolem nás se ještě proháněli lyžaři, protože na sjezdovce byly poslední zbytky sněhu. Do kopce tedy na vleku po sněhu a dolů lesem, kde se pro změnu zase prášilo. Po několika jízdách jsem musel kluky opustit a vrátit se kvůli povinnostem domů.
Velké díky patří Filipovi za zařízení celého pobytu!
Pár fotek tu!


Kamil Tatarkovič

Další info a foto na: www.kamiltatarkovic.com

Kamil Tatarkovič – mistr republiky ve fourcrossu 2010 používá komponenty – Kenda, KMC a Fox Racing Shox od CYKLOŠVEC


Comments are closed.