Home » Aktuální téma, Týmy & závodníci, Závody

Zúčastněte se cyklistických závodů BIKETIME TEAM VELO CHALLENGE po boku Romana Šebrleho

Submitted by on Pondělí, 20 Duben 2015No Comment
Zúčastněte se cyklistických závodů BIKETIME TEAM VELO CHALLENGE po boku Romana Šebrleho

Na začátku června se uskuteční první ze dvou prestižních cyklistických závodů určených firemním týmům – BIKETIME TEAM VELO CHALLENGE. Závodu 6. 6. 2015 v Písku se aktivně účastní také olympijský vítěz v desetiboji a moderátor TV PRIMA Roman Šebrle. Zájemci o členství v jeho týmu TV Prima mohou o něj soutěžit prostřednictvím internetové aukce na www.velochallenge.cz/aukce, která běží do 30. 5. 2015.

Závody BIKETIME TEAM VELO CHALLENGE jsou jediné čistě firemní cyklistické závody v Čechách a na Slovensku. Jsou jedinečnou příležitostí k nezvyklému firemnímu teambuildingu. Přináší možnost opustit kanceláře a spolu se svými kolegy si vychutnat napínavý závod v krásné přírodě.

První závod se uskuteční 6. 6. 2015 u Písku v prostředí malebných Píseckých hor a rybníků. Druhý závod je 5. 9. 2015 v Mikulově uprostřed inspirujících vinic.

Závody jsou postaveny jako týmové crosscountry štafety. Týmy jsou složené ze čtyř členů. Každý ujede trať dlouhou 10 km. Převýšení je minimální, tak aby závod zvládl opravdu každý a aby překážkou v účasti nebyla fyzická kondice. Nemusíte mít vůbec natrénováno a přesto si to můžete pořádně užít.

Jednotlivé týmy se mohou registrovat v různých profesních kategoriích buď jako ženské, mužské nebo smíšené. Vítězové se určují v každé kategorii. O to je větší šance na krásné výhry. Tady je seznam kategorií, do kterých se týmy můžou hlásit.

–          Auto, Moto, Doprava

–          Energetika

–          Farmacie, Medicína

–          Finance

–          FMCG

–          Reklama, Média, Kultura

–          Sport

–          Strojírenství, Stavebnictví

–          Telco, IT, Elektronika

–          Ostatní

“Na našich závodech nejde o to překonat krpály a uštvat sa na trati dlouhé minimálně 60 km a potom padnout z kola jako Bridget Jonesova, hrdinka z pověstného britského filmu Deník Bridget Jonesové. Ale naopak jde o to užít si krátkou nenáročnu trať, zasoutěžit si s kolegy v týmu a posílit tak týmového ducha. Změřit si síly s kolegy z branže, setkat se s novými lidmi a užít si neotřelou společensko-sportovní akci,” říká Lucia Tarbajovská, ředitelka marketingu a komunikace BIKETIME.

Proč se zúčastnit?

1, Soutěží se o kolo BULLS.Každý přihlášený závodník s řádně zaplaceným startovným se automaticky dostává do slosování o kolo BULLS Sharptail 29 v hodnotě 22 000 Kč. Na každém závodě vylosujeme jednoho výherce kola.

2, Pro závodníky máme občerstvení zdarma. Na závodech bude k dispozici kvalitní catering. K dispozici bude stan pro závodníky, kde budou všechny nápoje a jídlo zdarma. Samozřejmě pro hosty a fanoušky bude k dispozici bohatý výběr jídla a pití, které si budou moci přímo na místě koupit.

3, Závodníci se mohou těšit na perfektní služby –bezpečná zóna ABUS pro úschovu kol, mytí kol, servis kol, profesionální časomíra, SMS s výsledky závodu a mnoho dalších.

4, Máme připravený bohatý doprovodný program pro celou rodinu. Aby si každý našel co ho baví, přichystali jsme například kulinářskou show Zdeňka Pohlreicha, kaskadérskou Bike Trial show Martina Šimůnka, pro ty nejmenší dětský cyklistický závod Primáček, školu kola, ale i možnost otestovat si kola a elektrokola značky BULLS a mnoho dalších.

5, Pro vítěze máme bohaté věcné ceny. Mohou se těšit na krásné ceny od našich partnerů a sponzorů – například zapůjčení VW Caravelle od Jíša Rent Car na víkend s koly BULLS pro celý tým, cyklistické brýle značky NRC, cyklistické zámky a tašky od značky ABUS, kartony piva Birell a energetického nápoje BIG SHOCK!, cyklistické oblečení značky Lawi a Silvini, dárkové poukazy na ubytování v luxusním zámku Chateau Herálec a na produkty značký Adidas a mnoho dalších.

Možnost zúčastnit se mají všichni bez ohledu na to z jak velké firmy jsou, či jakou mají fyzickou kondici. Fajnšmekrům je určena ještě další možnost – zúčastnit se závodu v týmu olympijského vítěze a moderátora TV PRIMA Romana Šebrleho.

O členství se soutěží prostřednictvím charitativní internetové aukce, jejíž výtěžek bude věnován ve formě sportovního vybavení a kol Nadaci Terezy Maxové dětem.

Vydražte si členství v týmu snů Romana Šebrleho! Aukce běží na www.velochallenge.cz/aukce do 30. 5. 2015. Po jednoduché registraci můžete přihodit libovolnou částku nebo prostřednictvím funkce „Kup teď“ tento úžasný zážitek rovnou vydražit a přispět tak na dobrou věc. Závodu BIKETIME TEAM VELO CHALLENGE v Písku v týmu TV Prima s Romanem Šebrlem se zúčastní ti co v aukci přihodí tři nejvyšší příspěvky nebo ten kdo využije nabídku KUP TEĎ! v hodnotě 450 000 Kč.

Aukce probíhá na www.velochallenge.cz/aukce

Více informací o závodech nájdete na www.velochallenge.cz


Comments are closed.