Home » Aktuální téma, Pozvánky k závodění

Pozvánka: Galaxy Catlike Zručský maratón

Submitted by on Středa, 22 Září 2010No Comment
Pozvánka: Galaxy Catlike Zručský maratón

Malebné údolí řeky Sázavy je turisticky vyhledávanou lokalitou. A nabízí také bohaté sportovní vyžití, cyklistiky nevyjímaje. Kromě jednoho z největších českých hudebních festivalů Sázavafest totiž Kácov nedaleko Zruče nad Sázavou hostí také oblíbený cyklistický závod Galaxy Catlike Zručský maratón. Ten uzavírá devítidílnou Galaxy sérii 2010, populární seriál závodů horských kol, který odstartoval už v květnu. Následovat bude vyhlášení celoročních výsledků.

Kácov přivítá bikemaratonce v sobotu 25. září na startu závodu, jehož okruh vede převážně po lesních a polních cestách v údolí čestínského potoka a hřebene „Jordánu“. Start závodu na dva 36 km dlouhé okruhy je naplánován na 10.30, závodníci, kteří si netroufnou na celkem 72 km s převýšením 1800 metrů, však mohou absolvovat okruh jediný. Startovat však budou úderem jedenácté, a to opět od budovy Sporthotelu v Kácově.

Pro každého startujícího pořadatelé s pomocí partnerů závodu přichystali zdarma gel Enervit a vzorek masážního regeneračního gelu RSP Pro Agil – obojí účastníci Galaxy Catlike Zručského maratónu najdou ve svých taškách. Po závodě bude vyhlášena bohatá tombola, kde budou ceny od značek Galaxy, Progress, Kenda, R.S.P., Catlike, Enervit a nebo poukázka na servis zdarma pro majitele odpružení značky Fox Racing Shox.

Loňský ročník závodu byl poznamenán těžbou dřeva po kalamitě. Letos čeká na závodníky nová trať, která je sice o něco delší, ale opět nabídne pěkný výhled na hrad Český Šternberk. Babí léto snad vydrží i do soboty, aby si všichni účastníci jezdivou trať dosyta užili a zároveň uchovali dostatek sil na večerní vyhlášení celkových výsledků Galaxy Série 2010. to bude probíhat ve Sporthotelu Kácov od 18.30 a zazní zde jména tří nejlepších závodníků všech kategorií, včetně těch dětských.

Stejně jako v minulých letech bude na závěrečném vyhodnocení Galaxy série v Kácově vylosováno kolo Galaxy. Dostane jej některý ze závodníků, který se účastnil libovolného ze závodů Galaxy Série. Odměnou vylosovanému bude kolo za pětatřicet tisíc korun, konkrétně Galaxy Proteus s hliníkovým rámem a vybavením Shimano XT nebo Sram X.9 a s vidlicemi Fox F100 RLC nebo F100 RL Remote Lockout.

Máte-li to do Kácova daleko, využijte možnosti noclehu v útulném Sporthotelu Kácov, který je centrem závodu, a leží jen pár metrů od řeky Sázavy (www.sport-hotel.cz). Pro všechny ubytované je připraveno losování o letecký vyhlídkový let. Díky možnostem a zázemí hotelu si na své přijdou jak vaše ratolesti, pro které budou připraveny drobné soutěže v rámci doprovodného programu, tak i vy zde kromě cyklistiky naleznete také jiné sportovní vyžití jako minigolf, petangue, tenis, stolní tenis, volejbal, nohejbal. Po celý den bude program zpestřovat také živá hudební produkce a večer nefalšovaná diskotéka.

Více informací na www.galaxy-serie.cz

Galaxy Catlike Zručský maratón – propozice:

Datum: 25. září 2010
Místo: start a cíl – Sporthotel Kácov (cca 7 km od Zruče nad Sázavou)

Trasy:
A – 72 km – dva okruhy
B – 36 km – jeden okruh

Start:    trasa A v 10.30, trasa B v 11.00

Startovné: 350.- Kč do 10 dnů před závodem, 450.- Kč na místě
Prezentace: den předem 19:00 – 21:00 hod., v den závodu 7:00 – 9:30 hod.

Pořadatel: HT CZECH s.r.o. jízdní kola, Zručský dvůr, 285 22 Zruč nad Sázavou
Ředitel závodu: Jiří Čapek, tel. 327 532 070 nebo 603 871 805, e-mail: htczech@quick.cz

Další info: http://www.sport-hotel.cz a www.galaxy-serie.cz

Comments are closed.