Home » Za jízdy

Tři vítězství za víkend pro S&H Superior

Submitted by on Pondělí, 28 Červen 2010No Comment
Tři vítězství za víkend pro S&H Superior

Pražský S&H Superior MTB Team zažil velice úspěšný víkend – Jakub Šilar vyhrál maraton Apache Jestřebí hory v Úpici, Matouš Ulman zítězil v závodu kategorie C1 v rakouském Kirchbergu a Kristian Hynek v neděli zvítězil na trase závodu Okoloplzně seriálu Cyklomaratontour, kde ho z druhé pozice jistil Milan Spěšný. Navíc má černošická stáj hned dva zástupce – Milana Spěšného a Matouše Ulmana – v reprezentaci. Ti proto tento týden vyráží na mistrovství Evropy do Izraele.

Více již od manažera týmu Tomáše Kolínského:

Tento víkend jsme rozložili síly, Kristian, Milan a Matouš odcestovali do Rakouska na C1, Kuba Šilar se postavil na start maratonu Apache Jestřebí hory. Jakub Magnusek pro lehké nachlazení nezávodil.

Kuba se na start maratonu postavil poprvé od loňské sezony. Tento maraton patří do seriálu Kola pro život jako partnerský závod. Trať 105km zvládnul s velkým přehledem, zvítězil a na druhého, specialistu na maratony, Václava Ježka najeln přes 6 minut! Jednalo se tedy o suverénní vítězství!

Kluci v Rakousku si na nám již známé trati jeli pro další UCI body do rankingu. A vedlo se jim opět velmi dobře! Matouš se zhruba v polovině závodu propracoval na první místo, které již neopustil, a do cíle dorazil s náskokem 20 vteřin před Hannesem Metzlerem. Na třetím místě dorazil do cíle Milan. Kristian úspěšné vystoupení podpořil pěkným desátým místem, nutno však podotknout, že se pohyboval na čele závodu, ale technické problémy ho odsunuly z boje o bednu.

A do třetice – Kristian a Milan se postavil v neděli na start závodu Okolo Plzně ze série Cyklomaraton Tour. Do cíle dojeli společně, Kristian první a Milan druhý..!

Máme za sebou tedy jeden z nejúspěšnějších víkendů. Myslím, že naše barvy byly tento víkend vidět opravdu dost!

Tomáš Kolínský
S&H Superior MTB Team

Comments are closed.