Home » Aktuální téma, Foto, Týmy & závodníci

Voneš zazářil na Šestidenních v Berlíně

Submitted by on Středa, 30 Leden 2019One Comment
Voneš zazářil na Šestidenních v Berlíně

Velký talent Favoritu Brno Jan Voneš potvrdil skvělou formu na dráhových Šestidenních v Berlíně. Spolu s Petrem Kelemenem z Dukly Praha skončili celkově třetí v kategorii mužů U23!
V první etapě byli pátí, druhou vyhráli a pak obsadili dvě druhá místa. V celkovém pořadí z toho byla výborná třetí příčka.
„Musím přiznat, že mě Honza znovu příjemně překvapil. Víme o něm, že se profiluje spíš do dráhaře, ale pokud tam chce být top, vede jediná cesta přes silnici. Honza je v kategorii U23 prvním rokem a vede si zatím výborně,“ řekl šéftrenér Favoritu František Trkal.
„Dráhová sezóna tímto závodem pro Honzu skončila a teď pozvolna začne se silniční přípravou. Už ve středu se přesouvá za zbytkem týmu na soustředění do Španělska,“ dodal šéftrenér.

One Comment »

  • 더킹플러스카지노 said:

    When I originally commented I clicked the „Notify me when new comments are added“ checkbox and now each time a comment is added I get four emails with
    the same comment. Is there any way you can remove people from that service?
    Thank you!

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.