Home » Aktuální téma, Silniční cyklistika, Týmy & závodníci

Slavia Praha v srpnu

Submitted by on Úterý, 2 Září 2014No Comment
Slavia Praha v srpnu

V tomto měsíci se nám hned v začátku podařilo vyhrát důležitý závod. Bylo tomu 2.8. v  Kájově a Pavel Jelínek si zde dojel pro titul Mistra JAL poprvé v kategorii nad 30 let. Na této trati se Pavlovi tradičně vede, což dokázal ziskem čtyř vítězství v kat A. Je sice již starší, ale jezdí mu to pořád výborně. V dobrých výsledcích pokračoval Pavel na Mistrovství republiky lékařů, kde i po defektu skončil na 3.místě. Plný bodový stav si připsal i  na dalším závodě JAL na Monínci a na skok si odskočil na závody horských kol. Naopak sportovní smůla potkala Karla Kopra v jeho oblíbené Giant lize a seriálu Na cesty cup. Zde v trikotu vedoucího jezdce, hned po zisku 2 bodu, měl 6.8. tento závodník pád a místo na stupních vítězů skončil v nemocnici. Nyní se zotavuje po operaci klíční kosti v domácím ošetření. Sezóna však pro něho předčasně skončila.

Závody XC, absolvovala i dvojice Jan Kučera a David Kovář. Kompletní výsledkový servis naleznete jako vždy níže. I v září nás čeká ještě hodně závodů. Tak nám držte palce, a moc děkujeme za podporu.

Přehled výsledků:

2.8.  JAL Mistrovství v časovce  P.Jelínek 1. místo (kat.B)  6.8. Giant liga Plzeň (Na cesty cup 2014) K.Kopr DNF(pád)  16.8. Mistrovství republiky lékařů – P.Jelínek 3. místo  17.8. JAL Monínec – P.Jelínek 1.místo (kat.B)  24.8. Železný dědek Soběhrdy – P.Jelínek 19.místo  30.8. Kenda Jistebnický maraton – P.Jelínek 15.místo 30.8. VC Úval – J.Kučera 7.místo, D.Kovář 25.místo

Comments are closed.