Home » Silniční cyklistika

Příbrami se v Orlických horách dařilo

Submitted by on Čtvrtek, 22 Červenec 2010No Comment
Příbrami se v Orlických horách dařilo

V dalším závodě Českého poháru v silniční cyklistice si vedli výborně mladí cyklisté oddílu CK Windoor´s Příbram. V Rokytnici v Orlických horách příbramští cyklisté Marek Zaoral a Jan Stöhr obsadili v kategorii U23 druhé a třetí místo. Hodně podstatný bodový zisk posunul Jana Stöhra na první místo v průběžné klasifikaci poháru kategorie U23, Marek Zaoral je nyní třetí. V absolutní klasifikaci poháru v soutěži týmů je i díky těmto výsledkům nyní CK Windoor´s Příbram na třetím místě.

Skvěle uspořádaný závod ČP silničních cyklistů (čtvrtý v pořadí) se jel o víkendu v Rokytnici v Jizerských horách. Ve vedoucí šestičlenné skupině v hornatém terénu v závodě na 146 km jel skoro celý závod skvěle Pavel Stöhr, po 120 km ale z této skupiny bohužel odpadl. V tom okamžiku přišla ovšem chvíle pro jeho kolegy Jana Stöhra a Marka Zaorala, kteří jeli v další stíhací skupině. Ve spurtu skončil Marek Zaoral celkově na místě šestém, Jan Stöhr jako sedmý, což znamenalo v kategorii U23 druhé, respektive třetí místo.

Rokytnice – Český pohár v silniční cyklistice v Rokytnici v Orlických horách:
1. Klouček (PSK Whirlpool Author) 3:55:40, 2. Broniš (SR/Sparta Praha), 3. Šimek (Dukla Praha), 4. Friedemann (Něm.), 5. Krotký (Sparta Praha), 6. Zaoral (CK Windoor’s Příbram) všichni -1:32.

Sobotní kritérium:
1. Bucháček 82 bodů, 2. Hebík (oba PSK Whirlpool Author) 50, 3. Šimek 24, 4. Friedemann 18, 5. Reynes (Šp./PSK Whirlpool Author) 6, 6. Gavenda (SR) 2.

Text: Jiří Mikšík
PR a Media manažer CK Windoor´s Příbram
Web: www.ckwindoorspribram.cz

CK Windoor´s Příbram používá cyklistické přilby španělské značky Catlike, jejímž dovozcem je firma CykloŠvec s.r.o. (www.cyklosvec.cz)

Comments are closed.