Home » Pozvánky k závodění, Silniční cyklistika, Za jízdy, Závody

4. závod Táborských okruhů – Velká cena ČEZ 5.6.

Submitted by on Sobota, 2 Červen 2012No Comment
4. závod Táborských okruhů – Velká cena ČEZ 5.6.

V úterý 5. června se v areálu Komora v Táboře uskuteční 4. závod Táborských okruhů – Velká cena ČEZ, který je posledním závodem letošní série.

První tři závody připravily pro fanoušky cyklistiky krásné a napínavé souboje. Největší vyhlídky na celkové vítězství v kategorii Elite má Zdeněk Mlynář (Focus Cycling Znojmo), vítěz 2 závodů, s 56 body. Na druhém místě je zatím Michael Boroš (ČEZ CT Tábor) s 27 body a v těsném závěsu na 3. místě Jiří Nesveda (AC Sparta Praha) s 26 body. V kategorii juniorů vede Šimon Matějů (ČEZ CT Tábor) – 60 bodů před Adamem Ťoupalíkem (ČEZ CT Tábor) – 45 bodů a Pavlem Camrdou (Giessegi team) – 42 bodů. Závod mužů startuje v 17.30 hod.
Ještě před hlavním závodem proběhne již tradičně závod škol. Zde dojde k velkému souboji mezi ZŠ Jistebnice a ZŠ E. Beneše Soběslav, které mají rozdíl pouze 1 bodu. Na třetím místě je zatím překvapivě ZŠ Chýnov. První tři vítězné školy získají pohár a škola, která se umístí na prvním místě získá navíc cyklistický dres. První tři závodníci jednotlivých závodů tříd budou odměněni také pohárem a vítěz dostane vítězný dres Táborských okruhů. Závody škol začínají v 16.30 hodin.

Více informací najdete na www.cyklokros.cz.

Comments are closed.