Home » Cyklokros, Týmy & závodníci, Za jízdy, Závody

Toi Toi Cup v cyklokrosu Loštice a Plzeň

Submitted by on Pátek, 28 Říjen 2011No Comment
Toi Toi Cup v cyklokrosu Loštice a Plzeň

Loštice a Plzeň. To jsou místa konání zatím dvou posledních závodů Toi Toi Cupu 2011/2012. Obou se účastnili i závodníci REMERX CYCLING TEAMU KOLÍN.

Kategorii žáků se lépe vedlo v Plzni. V Lošticích se ani jeden z dvojice Jonáš Březina a Šimon Vaniček neprosadil do první desítky. Jonáš dokončil jedenáctý a Šimon dvacátý. V Plzni už bylo o poznání lépe. Jonáš si dojel pro sedmé a Šimon pro patnácté místo.

Kategorie kadetek, které tradičně startují společně s žáky, je pro naše barvy letos veleúspěšná a to především díly Janě Czeczinkarové, která po čtyřech závodech seriálu suverenně vede celkové pořadí, když v Lošticích byla druhá a v Plzni zvítězila. Výborně jí sekunduje i Elen Vaníčková, druhá v celkovém pořadí poháru. Ta byla v Lošticích třetí a v Plzni druhá. I Dáda Březinová se pomalu začíná dostávat do tempa. V Lošticích byla čtvrtá a v Plzni to vypadalo dlouho podobně, nakonec však z toho byla v cíli šestá příčka.

Kategorie kadetů se letos hodně vylepšila. V Lošticích byl z našich nejlepší Štěpán Langr, který dokončil desátý a připsal si tak dosavadní nejlepší umístění sezony a dvanáctý dokončil Honza Bartoň. Lukáš Kunt, který naskočil po zranění ruky, závod nedokončil a Pavel Křížek nestartoval. V Plzni se do desítky prosadil, letos velmi dobře jezdící, Honza Bartoň a jedenáctý dokončil Štěpán Langr. Lukáš Kunt si připsal první body za čtrnácté místo a Pavel Křížek, kterému závod příliš nevyšel, dokočil patnáctý.

Juniorům ve vydařil zejména závod v Lošticích. Do desítky nejlepších se prosadil osmý Kuba Cozl a desátý Víťa Řehák. V Plzni se jim už tak nevedlo, Víťa dokončil čtrnáctý a Kuba dvacátý, zastoupila je však naše nová teamová posila, pátý Dan Lukeš!

Muži jeli pohárový závod pouze v Lošticích. Při neúčasti Tomáše Paprstky a Filipa Eberla byl naším nejlepším závodníkem Marek Rauchfuss na dvanáctém místě.

Další závod TTC 2011/2012 je plánován na pátek 28. října v Hlinsku.

Výsledky z dosavadních závodů TOI TOI CUPu 2011/2012 naleznete na www.cyklokros.cz

V Plzni fotil Michal Čepička:

Další dva díly TTC za námi - 10803

Další dva díly TTC za námi - 10805

Comments are closed.