Home » MTB, Pozvánky k závodění, Za jízdy, Závody

Pálavský krpál 5.závod Galaxy série se pojede v Mikulově 30.7.

Submitted by on Pátek, 22 Červenec 2011No Comment
Pálavský krpál 5.závod Galaxy série se pojede v Mikulově 30.7.

Zveme Vás na jižní Moravu. Vy všichni kdo milujete kolo, Pálavu, mikulovsko a dobrou zábavu si nenechte ujít IV. ročník Pálavského krpálu, který se jede poslední červencovou sobotu – 30.7. v Mikulově.

Díky městu Mikulov, které poskytlo prostory letního amfiteátru budeme mít k dispozici skvělé zázemí pro všechny závodníky i diváky.

Závod je určen jak pro hobby cyklisty, kteří si chtějí projet zajímavou 36km trať vedoucí z Mikulova do rakouských příhraničních vesniček, tak pro výkonnostní bikery, kteří pravděpodobně zvolí 62km trať. Pro děti bude připraven závod uvnitř areálu letního amfiteátru.

Motto závodu: Provedeme Vás tím nejkrásnějším koutem jižní Moravy i rakouského příhraničí. Pojedete po stopách Lichnštejnů, mezi vinohrady i po úbočích Pálavy.

Trasy závodu vedou ze 70 % po lesních a polních pohraničních cestách a z 30 % po silnicích Mikulova a okolí. Stejně jako dva předešlé ročníky bude i tento součástí prestižní Galaxy série 2011.

NOVINKA! Start závodu je přemístěn do atraktivního prostředí náměstí města Mikulova, kde budou závodníky povzbuzovat stovky diváků! Jinak je trať stejná jako v minulém roce! Autorem tratě je aktivní úspěšný závodník Milan Bachman.

Pro každého startujícího je připraveno na občerstvovacích stanicích (na trati a v cíli) občerstvení a nealko nápoj, v cíli pak nealko či pivo + porce teplého jídla z kuchyně Hotelu Pavlov. Pro všechny předem registrované pak dárek od pořadatele v podobě 0,75 l láhve skvělého vína z Pálavy (tento dárek obdrží předem registrovaní závodníci při prezentaci). Ceny pro první tři v každé kategorii a bohatá tombola. Přihlášení závodníci mohou kempovat v areálu amfiteátru ZDARMA.

Více informací naleznete na www.galaxy-serie.cz a www.pavlof.cz.

Galaxy série pokračuje těmito závody:

30.7. Pálavský krpál – Mikulov
6.8. Trek MTB maraton Krakatit Dobříš
27.8. AVG Náměšťský maraton – Náměšť nad Oslavou
17.9. Galaxy Kenda Soběslavský maraton
24.9. Galaxy Catlike Zručský maraton – Kácov

www.facebook.com/GalaxySerie

 - Galaxy série Pálavský krpál v Mikulově  - Galaxy série Pálavský krpál v Mikulově  - Galaxy série Pálavský krpál v Mikulově  - Galaxy série Pálavský krpál v Mikulově  - Galaxy série Pálavský krpál v Mikulově  - Galaxy série Pálavský krpál v Mikulově

Comments are closed.