Home » MTB, Týmy & závodníci, Za jízdy, Závody

Rožnovský Krpál 2011

Submitted by on Čtvrtek, 7 Červenec 2011No Comment
Rožnovský Krpál 2011

Jelikož naše silná dvojka (Tomáš s Frančézem) byla na etapovém závodě Beskidy MTB Trophy, vydal jsem se osamocen na 1. ročník silničního závodu Rožnovský Krpál. Start byl na Horní Bečvě pod sjezdovkou Rališka a trať vedla na Bumbálku, pokračovala sjezdem do Karlovic a přes Soláň zpět na Horní Bečvu. Hned od startu za to vzal starý známý Galy a bylo téměř rozhodnuto. Jeho tempu stačili pouze čtyři jedinci, kteří se nakonec zredukovali jen na dva (Galy a Matěj Brož), kteří si to i rozdali o celkové vítězství.

Já osobně jsem se ještě necítil na 100 %, ale začal jsem spolupracovat s Tlamíkem a při sjezdu do Karlovic jsem za to vzal a odtrhli jsme zbytek startovního pole a se snahou, že někoho ještě dojedeme jsme uháněli do cíle. Cestou do kopce jsem vždycky udával tempo a při sjezdu jsem na Tlamíka vždy počkal, ať rovinaté úseky jedeme spolu ať zabráníme, aby nás někdo dojel. Po výborné spolupráci jsme společně dojeli až do cíle. Při čekání na vyhlašování výsledků jsem zavzpomínali na staré časy, jak jsme ještě jezdili ve společném týmu a poté se už na še cesty opět rozpojily.

Závod dopadl následovně, vyhrál Roman Galatík (CK Frenštát p. R., druhý dojel Matěj Brož (Superior Riders) a třetí Pavel Cimbálník (MXM Hulín). Já jsem se přiřítil na 5. místě celkově a v kategorii 3. místo, takže medaile už visí doma :-)

MartinSigmund

www.galaxyteamhranice.cz

Comments are closed.