Home » Aktuální téma, Foto, Silniční cyklistika, Týmy & závodníci, Závody

RBB Tour byla úspěšná pro Stevens

Submitted by on Pondělí, 19 Červen 2017No Comment
RBB Tour byla úspěšná pro Stevens

Třetí etapa RBB Tour 2017 v Českém Rudolci byla úspěšná pro Stevens. Mezi první čtyřkou tři závodníci na kolech Stevens! Vyhrál po závěrečném úniku dvojice Adam Ťoupalík Fans, druhý dojel Martin Boubal /CK Příbram Fany Gastro/. Ve spurtu pelotonu vyhrál a třetí v etapě byl Marcel Franz /KED-STEVENS Radteam Berlin/ a čtvrtý skončil náš Jonáš Březina, který v závodě s Adamem startoval v týmu MIX CYCLING STEVENS.

Úspěšný víkend se povedl cyklokrosovým reprezentantům do 23 let, kteří startovali v tříetapovém závodě „RBB Tour Okolo Jižních Čech“ pod hlavičkou týmu MIX teamu Cycling Academy Stevens a byli kompletně zajištěni triem trenérů Liborem Ťoupalíkem, Janem Březinou a Petrem Vacíkem.

V mezinárodní konkurenci získali etapové vítězství v královské etapě/Adam Ťoupalík/, druhé místo v časovce jednotlivců/Adam Ťoupalík/, čtvrté a desáté místo ve druhé a třetí etapě/Jonáš Březina/.
Tým startoval ve složení Adam Ťoupalík, Jonáš Březina, Martin Matějček, David Jarý a Daniel Mayer. V soutěži družstev skončil tým na čtvrtém místě.

Libor Ťoupalík

FOTO: Jsphoto.cz

  • Jonáš Březina /Galaxy CykloŠvec Stevens/
  • Jonáš Březina - GALAXY CYKLOŠVEC STEVENS

Comments are closed.