Home » Silniční cyklistika, Za jízdy, Závody

Martin Hunal na zkušené ve Florencii na mistrovství světa

Submitted by on Pondělí, 30 Září 2013No Comment
Martin Hunal na zkušené ve Florencii na mistrovství světa

Martin Hunal píše po mistrovství světa: Vyzkoušel jsem si práci domestika, prvnich 100km jsem jezdil hodně se Zdeňkem Štybarem, jezdil jsem pro bidony a vše co bylo potřeba. Ten déšť nebyl podle mého gusta, ale počasi je pro každého stejné. Jinak po celou dobu co jsem byl na MS vše proběhlo v pořádku, všechny masáže, jidlo bylo ok. Zážitek to byl pěkný, když vedle jeli nejlepší závodnici světa – doufám, že to nebylo naposled a doufám, že příště jim snad budu rovnocenným soupeřem ;-

D. Škoda, kdybych se dozvěděl nominaci dříve než pár dni před závodem, mohl jsem dlouhodobě přizpůsobit trénink vrcholu sezóny. V samotném závodě se mi nejelo moc dobře, už přece jen cítím únavu z celé sezony, která byla náročná.

Zdeněk Rubáš

Výsledky:

Muži elite (272 km):

1. Rui Costa (Port.) 7:25:44, 2. J. Rodríguez (Šp.) stejný čas, 3. Valverde (Šp.) +16, 4. Vincenzo Nibali (It.), 5. Grivko (Ukr.) +31, 6. Sagan (SR), 7. Clarke (Austr.), 8. Iglinskij (Kaz.), 9. Gilbert (Belg.), 10. Cancellara (Švýc.) všichni +34, …26. Štybar +1:59, 54. Bárta +11:20, Kozubek, Novák, Hunal, Raboň (všichni ČR) všichni nedokončili.

Comments are closed.