Home » MTB, Pozvánky k závodění, Za jízdy, Závody

Závod MTB o 220 000 Kč v Novosedlech

Submitted by on Pátek, 9 Srpen 2013No Comment
Závod MTB o 220 000 Kč v Novosedlech

Pozvánka na TOP závod Jihočesko-Bavorského poháru MTB 2013.

Neuvěřitelných 220.000 Kč v Prize money !!!

Opět je tu pro Vás pozvánka na sobotu 10.8.2013 od novosedelských organizátorů na 6. závod Jihočesko-Bavorského poháru MTB 2013
V jihočeských Novosedlech nedaleko od Strakonic se druhou srpnovou sobotu rozpoutá pravé nefalšované cyklistické peklo – v závodech cross-country se pojede na české poměry o neuvěřitelný balík Prize Money – 220 tisíc korun!

Místní zajímavý okruh, který se postupně buduje již šestý rok a jehož zázemí je na místním bikrosovém okruhu v centru obce, určitě přivítá špičku české mountainbikové scény. Součástí okruhu je průjezd přes zmíněnou „bikrosku“, průjezd místní říčkou s podjezdem mostu, kamenný trail a další specialitky. Velký okruh pro kategorii Elita Muži je dlouhý 4,8km, stoupání na jednom okruhu je 160m a muži jej pojedou 5x.

Ale kdo již byl v Novosedlech ví, že Novosedly nejsou jen kola… V rámci celodenního programu jehož ozdobou je tradiční soutěž v opékání selátek! vystoupí jako hvězda dne Bára Basiková s Charlie bandem, Železný Zekon, moravská dechová hudba Bojané nebo skupina Cross, celým dnem bude provázet Michal Jančařík.

Takže ?
Zapište si do kalendářů – 10.8.2013 – sobota – NOVOSEDLY u Strakonic!!

ZDE – přehled PRIZE MONEY pro dospělé kategorie!
ZDE – oficiální plakát závodu

Comments are closed.