Home » Silniční cyklistika, Za jízdy, Závody

Po pauze nás čeká Vysočina

Submitted by on Pondělí, 29 Červenec 2013No Comment
Po pauze nás čeká Vysočina

V minulých dnech měli naši cyklisté pauzu po náročné části sezóny a teď už znovu vyrazí na závody. Prvním startem bude prestižní etapák Vysočina.

„Kluci si odpočinuli, protože program byl opravdu hodně náročný. Pak už se začali chystat na druhou část sezóny a přípravný blok nyní vyvrcholil soustředěním v Lanškrouně, kde jsme dělali hlavně tréninky do rychlosti, samozřejmě nechyběla ani jízda za autem a rozebírali jsme plány do dalších závodů,“ prozradil trenér silničního týmu mužů Favoritu František Trkal.

Soustředění se zúčastnili všichni závodníci: Ehrenberger, Turek, Hampl, Chlupáč, Kukrle a Záleský. „Po dlouhé době jsme zase v kompletním složení. Kuba Ehrenberger se vrátil, kvůli zdravotním problémům nezávodil od půlky dubna. Teď jsou všichni v pohodě a věřím, že budeme ještě silnější,“ dodal František Trkal.

Od čtvrtka startujeme na Vysočině, další víkend se jede Český pohár v Ostravě a pak nás čeká kritérium v Hradci Králové a GP Královéhradeckého kraje závod UCI 1.2. „Chceme se nadále dobře prezentovat na všech závodech. V Českém poháru je prioritou udržení dresu lídra kategorie U23, který má Petr Hampl, v soutěži týmů mezi elitou jsme zatím druzí,“ řekl trenér Favoritu.

Comments are closed.