Home » Technika & Recenze, Tip týdne, Trénink

BALZÁM RSP BUTTOCKS CREAM NA ZADEK

Submitted by on Neděle, 18 Březen 2012No Comment
BALZÁM RSP BUTTOCKS CREAM NA ZADEK

Balzámový, hojivý krém proti opruzeninám, pro péči a prevenci potíží způsobených nejen sedlem kola, ale i pro jezdce na koních, veslaře nebo atlety. Pokožka se zvláční a poranění zmizí. Vytváří ochranný film. Krém chrání jednu věc více než cokoliv jiného: Vaši kůži v místech kde přichází do kontaktu s jelenicí. Minimalizuje podráždění vyvolané třením kůže o jelenici nebo pocením a jedinečné složení krému rychle a účinně ničí mikroby a bakterie způsobující svědění. Krém je určen pro ženy i muže a aplikuje se před i po jízdě.

Balení: 100 ml, Cena: 199 Kč,  Další info: zde

Rakouská firma R.S.P. je významným dodavatelem cyklistických olejů, čističů, mazadel a masážních doplňků pro tělo. Dovozcem produktů R.S.P. do ČR je CYKLOŠVEC s.r.o.. Tyto produkty najdete na www.cyklosvec.cz a vzorky najdou závodníci v taškách při prezenci na závodech Galaxy série.

R.S.P. používá a doporučuje Fox Racing Shox servisní centrum v ČR, Slovensku, Německu, Rakousku, Belgii, Itálii, ale i v mnoha dalších zemích.

V rakouském týmu R.S.P. závodí i mistr ČR 2009 ve sjezdu a ikona českého MTB Michal Maroši a mistr světa ve  fourcrossu 2010 Tomáš Slavík.

Kompletní kolekce je na R.S.P. Rakousko.

Comments are closed.