Home » Foto, Technika & Recenze, Tip týdne

Navštivte prodejnu CYKLOŠVEC Písek, Harantova 1317 po rekonstrukci

Submitted by on Neděle, 20 Říjen 2013No Comment
Navštivte prodejnu CYKLOŠVEC Písek, Harantova 1317 po rekonstrukci

Písek je místem, kde sídlí velkoobchodní sklad CYKLOŠVEC a také dvě maloobchodní prodejny CYKLOŠVEC. V Harantově ulici č. 1317, kde se prodejna po letošní rekonstrukci nachází, najdete široký sortiment kol Galaxy, Anlen, Focus i Tour de France. Tato prodejna je také jedna z mála v České republice, kde je SHIMANO SERVIS CENTER.

V přední části obchodu jsou vlevo za pultem náhradní díly a doplňky, vpravo skříň Shimano Shimano servis center s díly a doplňky Shimano. V prostřední části je velký výběr plášťů zejména Kenda, v prosklených vitrínách náhradní díly a cyklistické oblečení – dresy, bundy, tretry, kalhoty a přilby – výběr všech typů Catlike, Galaxy aj.

Najdete zde široký sortiment značek, které CYKLOŠVEC dováží do ČR: GalaxyKendaCatlike, Fox Racing Shox, RodiBlack JackDedaRSP,  SigmaVeloKMC, KidzamoTour de FranceM-WaveNexeloCrops aj.
ale i dalších světových i tuzemských značek Shimano, SKSSmartInsportlineWorkerProgressSpokey aj.

V celém obchodě a převážně v zadní části (v létě i na venkovní ploše) jsou vystavena kola uvedených značek a rotopedy Spokey a Insportline.

V naší dílně opravují a repasují kola zkušení mechanici, kteří seřizují a opravují kola všech značek. Opravujeme i rotopedy Insportline a Spokey, provádíme i další odborný servis jako je seřízení kotoučových brzd apod.

V zimě také naši mechanici montují a seřizují lyžařská vázání, brousí lyže, protože v zimním období je nabídka v obchodě rozšířena i o lyže, snowboardy, boby, brusle a saně.

prodejna CYKLOŠVEC:
Harantova 1317, tel: 382 221 175, mobil 603 754 762
maloobchod Po – Pá 9 – 17: 30 hod  Sobota – 8 – 12 hod. (mapa)
email: pisekhar@cyklosvec.cz,

Autorizované  Fox Racing Shox servisní centrum bylo odtud v září 2013 přestěhováno na novou prodejnu
CYKLOŠVEC Písek, U Hřebčince 2509, tel. 382 206 451, 605 215 801, email: servisfox@cyklosvec.cz
servisní technici – Marek Slavíček, Stanislav Plíva

Comments are closed.