Home » Aktuální téma, MTB, Týmy & závodníci, Závody

Jaroslav Kulhavý vzpomínal na olympiádu v Londýně

Submitted by on Čtvrtek, 13 Prosinec 2012No Comment
Jaroslav Kulhavý vzpomínal na olympiádu v Londýně

V pátek 7.12. 2012 se na lanškrounském zámku konala akce, která přilákala sportovní diváky a zaplnila lanškrounský sál. Cyklotrénink Františka Trkala pozval jednu z největších osobností světové cyklistiky, mistra světa, mistra Evropy a olympijského vítěze 2012 Jaroslava Kulhavého.

Slavnostní večer začal tím, že František Trkal spolu se sponzory ocenil nejúspěšnější závodníky, se kterými spolupracuje v rámci svého Cyklotréninku.

Mimo jiné poblahopřál i domácímu Danielu Turkovi, dvojnásobnému medailistovi z mistrovství republiky v časovce, celkově třetímu závodníkovi v Českém poháru kategorie U23 a účastníkovi mistrovství světa i Evropy. Také byl oceněn další domácí borec Michal Schlegel, který je trojnásobným mistrem České republiky v časovce mezi juniory a samozřejmě nejlepší kadet Pavel Gruber a mezi ženama Monika Simonová.

Pak už se slova chopil sportovní komentátor České televize Tomáš Jílek, který v rozhovoru s Jaroslavem Kulhavým vtipně zavzpomínal především na jeho srpnový triumf na olympiádě v Londýně. Jaroslav vysvětloval, proč se mu až do olympiády dařilo méně, než od něj mnozí očekávali, ale on znovu připomněl, že pro něj byla v letošním roce jediná priorita – olympíjský závod v Londýně, všechno ostatní bylo tak trochu vedlejší…

František Trkal

Comments are closed.