Home » Aktuální téma, Cyklokros, MTB, Týmy & závodníci, Závody

Spojení Kolína s Meridou a Remerxem pokračuje

Submitted by on Čtvrtek, 29 Listopad 2012No Comment
Spojení Kolína s Meridou a Remerxem pokračuje
Spojení typicky oranžových dresů kolínských závodníků se stroji Merida a koly Remerx pokračuje. Potvrdil to manažer týmu Jan Slavíček. „Třetím stabilním partnerem je město Kolín a všichni společně nám poskytují dostatečnou podporu a klid pro práci na další dva roky. Vedle bikových závodů pro nás budou důležité i vrcholné cyklokrosové závody v České republice. Tedy mistrovství Evropy 2013 v Mladé Boleslavi a táborské mistrovství světa v sezóně 2014/2015,“ dodává.
„Jsme rádi, že i nadále můžeme podporovat špičkový sport a že naše stroje pomohou kolínským závodníkům dosáhnout cílů, které si předsevzali“ sdělil Bob Koštanský, ředitel MERIDA CZECH .
Základ týmu budou tvořit letošní mistr republiky do 23 let Tomáš Paprstka a bronzový eliťák Filip Eberl. Tuto elitní dvojici doplňují třiadvacítkáři Lukeš, Bohata, Barták a Řehák. „Samozřejmě se budeme také starat o výkonnostní růst mladých talentů. Například trojice dívek Elena Vaníčková, Jana Czeczinkarová, Daniela Březinová, či Václava Vomáčku, Lukáše Kunta a Pavla Křížka,“ nezapomíná Jan Slavíček.

Spojení typicky oranžových dresů kolínských závodníků se stroji Merida a koly Remerx pokračuje. Potvrdil to manažer týmu Jan Slavíček. „Třetím stabilním partnerem je město Kolín a všichni společně nám poskytují dostatečnou podporu a klid pro práci na další dva roky. Vedle bikových závodů pro nás budou důležité i vrcholné cyklokrosové závody v České republice. Tedy mistrovství Evropy 2013 v Mladé Boleslavi a táborské mistrovství světa v sezóně 2014/2015,“ dodává.„Jsme rádi, že i nadále můžeme podporovat špičkový sport a že naše stroje pomohou kolínským závodníkům dosáhnout cílů, které si předsevzali“ sdělil Bob Koštanský, ředitel MERIDA CZECH .Základ týmu budou tvořit letošní mistr republiky do 23 let Tomáš Paprstka a bronzový eliťák Filip Eberl. Tuto elitní dvojici doplňují třiadvacítkáři Lukeš, Bohata, Barták a Řehák. „Samozřejmě se budeme také starat o výkonnostní růst mladých talentů. Například trojice dívek Elena Vaníčková, Jana Czeczinkarová, Daniela Březinová, či Václava Vomáčku, Lukáše Kunta a Pavla Křížka,“ nezapomíná Jan Slavíček.

Comments are closed.