Home » Aktuální téma, Foto, MTB, Video, Závody

Nové video Jakuba Říhy

Submitted by on Pátek, 21 Září 2012No Comment
Nové video Jakuba Říhy

Po delší odmlce Jakuba Říhy /GALAXY CYKLOŠVEC/, kterou způsobilo zranění kotníku se zpět může vrátit do sedla a užít si alespoň podzimní ježdění. Odpočinout od závodní hektiky a stresu a pomalu si tvořit plány a začít se připravovat na sezonu nadcházející.

„V letošním roce jsem zaznamenal mnoho závodních úspěchů, ale také to nepříjemné zranění které mou krasojízdu dost poznamenalo. Hned na prvním závodě letošního 4X ProTour jsem zvítezil v kvalifikaci a tak jsem do závodu nastupoval s číslem jedna. Nebo v Polsku také na ProTour kdy jsem ve finále téměr do poslední zatáčky hnal prvního před sebou, až když měl přijít atak na prvenství přišel pád.

Problém s dost zničeným kolem po skoku z rock garden během tréninku ve Fort William a nakonec díky velké pomoci sponzorů které byli na světovém poháru z toho bylo sedmé místo. Boj o celkové třetí místo v 4X ProTour do posledního závodu, kdy ale přišlo již zmiňované zranění a stopka na více než deset týdnů. Po zranění pak už byli jen ty největší závody, jako mistrovství Evropa a Světa, jenže bez tréninku po tak dlouhé pauze jsme nikdo nemohl počítat s žádným velkým úspěchem, ale i přes bolest a obavy doktorů jsem šel do závodu. Teď už mě jen čeká dlouhá rekonvalescence a přípavy na další sezonu, a závodníky tak oblíbené podzimní pohodové ježdění.“

Video edit Jakub Říha 2012: vimeo.com/49509099

Comments are closed.