Home » Aktuální téma, Pozvánky k závodění, Silniční cyklistika, Týmy & závodníci, Závody

Slavia Praha v závěru sezony

Submitted by on Úterý, 11 Září 2012No Comment
Slavia Praha v závěru sezony

Sezóna 2012 se pomalu chýlí ke svému konci,  již nyní můžeme rekapitulovat. Pavel Jelínek se zřejmě po roční pauze opět stane vítězem Jihočeské amatérské ligy (JAL), kde zaznamenal  několik vítězství   a  již ho čeká pouze poslední závod do vrchu Cunkov.  Nejvyšší soutěž Český pohár – Cofidis cup dospěl 1.9. v Ostravské Porubě do svého finále. Ze Slávistů byl nejlepší na 45. místě Karel Kopr, který se celkově pohybuje v další c eloroční soutěži a to Giant lize na 18. místě. V porovnání s lety předchozími, je ta letošní sezóna o něco horší než předchozí, ale ještě není všemu konec.

Čeká nás ještě několik pěkných závodů. Již zítra VC Mladé Boleslavi, také poslední tři díly Giant ligy v Kolíně, Plzni a Rokycanech. 23.9. se v Březnici jede Mistrovství republiky v časovce dvojic, kde bude startovat Karel Kopr společně s Filipem Ptáčníkem ( Cicli Erman Porto Viro Rovigo) a poslední zářijový víkend se v netradičním termínu i na netradičním místě pojede tradiční Cihlářův Memoriál.

Dovolte abych Vás touto cestou  pozval na tyto závody. Také bych Vás rád pozval na oslavu 120. let od zaležení klubu, která by se měla uskutečnit v  pátek 2.11. 2012 přesně 120 let po založení. Přesný čas i místo bude ještě upřesněno.

Karel Kopr – předseda klubu

Comments are closed.