Home » Aktuální téma, Cestování

Vyhrajte horské kolo Galaxy v 1. ročníku soutěže Měsíce věží a rozhleden ČR

Submitted by on Pondělí, 10 Září 2012No Comment
Vyhrajte horské kolo Galaxy v 1. ročníku soutěže Měsíce věží a rozhleden ČR

1. ročník Měsíce věží a rozhleden ČR 28. 9. – 28. 10. 2012

Po vzoru akcí pořádaných řadu let v Pohádkovém království Zdeňka Trošky na jihu Čech přicházíme s projektem na vytvoření unikátní akce k prodloužení turistické sezóny v ČR.

Do projektu se zapojilo 76 věží a rozhleden na 19 vandrovních 4pohledech („fórpohled©“ je pohled s logovtipem od Jaroslava Kerlese s razítkovými místy na zadní straně).

Zapojené turistické cíle jsou v nové Mapě věží a rozhleden ČR značeny červeně, ostatní dosud nezapojené modře. Pokud vandrovník získá 4 správná logovtipná razítka a z nich alespoň jedno v Měsíci věží a rozhleden 2012, má možnost se zúčastnit slosování 4 pohledů 20. 1. 2013 na veletrhu cestovního ruchu Regiontour v Brně. První cenou je horské kolo Galaxy od CykloŠvec, další ceny daruje Oborová zdravotní pojišťovna.

Akce se koná díky finanční podpoře Oborové zdravotní pojišťovny a organizační podpoře ATIC ČR, Agentury CzechTourism, Magistrátu města České Budějovice,  Klubu českých turistů, Kartografie Praha a.s., Českých drah, RÁDIA BLANÍK, Jihočeské centrály cestovního ruchu, Českého svazu rekreačního sportu, BVV Regiontouru Brno a KOH-I-NOORu a.s.

Hlavní organizátor: © Pohádkové království o.s.

Příští rok počítáme s rozšířením projektu a zahájením 28. 9. 2013 na více věžích a rozhlednách ČR, tedy nejen v Českých Budějovicích jako v letošním roce (viz propozice).

Zájemci o zapojení se s námi mohou sejít na veletrzích Regiontour v Brně, Holiday World v Praze nebo na níže uvedené adrese.

Na spolupráci se těší

Mgr. Marcel Goetz

© Turistické a mapové centrum, nám. Přemysla Otakara II. č.21, 370 01  České Budějovice

Tel.: 386 352 589, mapcentrum@seznam.cz, www.pohadkovekralovstvi.cz

Comments are closed.