Home » Aktuální téma, MTB, Týmy & závodníci

Galaxy Team Hranice na Pálavském krpálu

Submitted by on Sobota, 11 Srpen 2012No Comment
Galaxy Team Hranice na Pálavském krpálu

Další závod Galaxy série 2012 směřoval do koutů jižní Moravy – do městečka Mikulov. Spolu s týmovými kolegy Frantou a Mirkem jsme se vydali čelit nástrahám trasy dlouhé 62 km, která vedla krásnými vinohrady a polními cestami, po stopách dávného šlechtického rodu Lichtenštějnů, až do rakouských příhraničních vesniček.

Jelikož nám počasí přálo a bylo krásné, slunečné, tak i trasa byla suchá a bez stopy bahna. Start závodů se konal na náměstí v Mikulově, kde se již od 10h shromažďovali natěšení závodníci a čekali na vytoužený start. Neboť to byla trasa opravdu s mírným převýšením, ihned po výstřelu se rozjelo vražedné tempo, které přetrvávalo po celé dva okruhy závodu, až do samotného cíle.

Já jsem si závod opravdu užívala. Absolvovala jsem ho už loni, tak jsem věděla, co mě čeká. Je pravda, že mám raději pořádný terén a poctivé sjezdy mi zde chyběly, ale i tak se mi to letos líbilo. Od startu se mi jelo dobře, lépe jak loni a tak jsem si trošičku i věřila, že by se mohlo zadařit a obhájit si loňské 3. místo, popř. posunout o stupínek nebo dva výše… To se bohužel nazadařilo, skončila jsem 7. v kategorii, ale co tě nezabije to tě posílí, takže příště to určitě musí vyjít :D

Výsledky:
1. BACHMAN Milan (CBase) 2:01:17
2. FAJT Milan (Eurofoam Team Brnoú +0:01
3. KŘIVÁNEK Jiří (Cyklo Point Hatě Znojmo) +3:27

7. HAITL František (Galaxy Team Hranice) +5:59
43. GRAMMER Miroslav (Galaxy Team Hranice) +19:16
165. KUTŇÁKOVÁ Veronika (Galaxy Team Hranice) +58:48

Franta Haitl si díky svému 7. místu celkově a 4. v kategorii (škoda, že to nevyšlo na bednu, chybělo málo) upevnil vedení v průběžném pořadí Galaxy série 2012!

Foto: Martin Haleš, www.martinhales.com

Veronika KUTŇÁKOVÁ

www.galaxyteamhranice.cz

Comments are closed.