Home » Aktuální téma, MTB, Týmy & závodníci, Závody

Kulhavý a Šulcová vyhráli mistrovství ČR v maratonu

Submitted by on Pondělí, 7 Květen 2012No Comment
Kulhavý a Šulcová vyhráli mistrovství ČR v maratonu

Mistr světa v cros country Jaroslav Kulhavý z celku Specialized racing zvítězil na domácím šampionátu v maratonu MTB. V okolí středověkého hradu Helfštým v Lipníku nad Bečvou při Šela maratonu vybojoval další mistrovský titul, v maratonu již třetí.

Na trati dlouhé 93 kilometrů zvítězil o 24 sekund před Pavlem Boudným (Česká spořitelna Specialized), který obhajoval titul z loňského roku z Mostu, projel cílovou páskou o 24 sekund dříve. Bronz vybojoval ve své poslední závodní sezoně Jan Hruška (Toyota Dolák), který byl o dalších jedenáct sekund pomalejší.

V závodu žen se Pavlíně Šulcové z Merida Biking teama mistrovská obhajoba podařila, před Pavlou Havlíkovou z celku Young Telenet Fidea Cycling team projela cílovou páskou s náskokem 6:37.

Výsledky:

Muži:

1. Kulhavý (Specialized racing) 3:46:58, 2. Boudný (Česká spořitelna Specialized) +24, 3. Hruška (Toyota Dolák) +35, 4. Ježek (Alpine Pro Author) +1:51, 5. Novák (Remerx Merida Kolín) +2:05, 6. Cink (Merida Biking) +2:52.

Ženy:

1. Šulcová (Merida Biking team) 4:45:13, 2. Havlíková (Young Telenet Fidea Cycling team) +6:37, 3. Berková (Juvacyklo team) +19:20.

Comments are closed.